facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Silo's

Silo's

Info

Meet - Eat - Experience

Adres: Leuvensesteenweg 350 , Boortmeerbeek 3190, BE
Telefoonnummer: 015 51 11 11
Stad: Boortmeerbeek
Route: Leuvensesteenweg 350
Postcode: 3190


Openingstijden

Maandag: 12:00-14:00
Maandag: 18:00-22:00
Dinsdag: 12:00-14:00
Dinsdag: 18:00-22:00
Woensdag: 12:00-14:00
Woensdag: 18:00-22:00
Donderdag: 12:00-14:00


op zoek naar gerelateerd: silo's restaurant openingstijden, silo's oudjaar, silos menu, leuvensesteenweg 350 boortmeerbeek, silo's boortmeerbeek terras, silo’s vaes, silo's betekenis, restaurant boortmeerbeek
Recensies
Zeer mooi restaurant, met heel vriendelijk personeel. We hebben zeer lekker gegeten, een aanrader: de kalfszwezerik. Maar ook andere gerechten zijn zeker een bezoek waard. Wij komen terug .Eten: 5/5
Het ontdekken meer dan waard. Zeer aangenaam restaurant met top- bediening. Wijnen kunnen per glas worden gedronken. Beperkte kaart maar voor de fijnproevers zeker wat wils. Zeker voor mezelf niet te versmaden is de sabayon. Iets hoger dan gemiddeld geprijsd maar absoluut de moeite.
Eerlijk heerlijk eten. Super service ook. Geen blabla. Porterhouse steak "dierendonck" en creme brulee geprobeerd en van genoten
Alweer een top avond beleefd. Zoals steeds superbe bediening en erg lekker eten..Eten: 5/5
Gisteren voor de eerste keer gaan eten in de Silo's.Het was een lunch, máár we hebben à la carte gegeten.Ik had een zalige rundstartaar als voorgerecht,gevolgd door rogvleugel,hazelnootboter, kappertjes met een erwtenpuree.Het dessert was sabayon.Ik heb heel lekker gegeten, fantastische wijnen gedronken in een aangename, gemoedelijke setting.De service was top,ik kom graag terug.
Super mooi interieur. Zeer vriendelijke mensen die voldoende uitleg geven over de gerechten alsook aangepaste wijnen. Zeer lekkere gerechten, dikke chapeau voor gans het team.
Ongelooflijke smaakbom. Mijn tartaar van tonijn was bij elke beet die ik deed weer een festijn. Mijn tafelgenoten hadden de steak genomen. Ook helemaal prima. Rechttoe, rechtaan. De dame blanche achteraf was een waar genoegen om te zien, deze wordt aan tafel gerold. Zelfgemaakt ijs maakt het verschil De service was vriendelijk, echter moet nog wel een tandje bijgestoken worden op vlak van "storen". Als je een zakenlunch hebt, is het niet wenselijk om voor het minste onderbroken te worden.
Enorm aangename avond doorgebracht bij Silo's. Geweldig vriendelijke bediening en de sommelier gaf ons telkens de perfect passende wijn bij onze gerechtjes. Wij komen zeker terug!
Lunchmenu was zeer lekker en aangename aangepaste wijntjes erbij dankzij de bekwame kelnerinEten: 4/5
Zeer vriendelijke bediening. Heel mooi etablissement. Zeer lekker gegeten maar voor de prijs die je betaald mocht het verfijnder. We hadden een diner met aangepaste wijnen maar hebben gewoon telkens dezelfde wijn geschonken gekregen, wel meer dan voldoende! Mijn dessert was nogal eenvoudig. We hebben een top avond gehad in een zeer gezellig kader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid