facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Silky Smooth Barbershop

Silky Smooth Barbershop

Info

Herenkapper en Barbier professioneel en op maat gesneden. Dit in een vintage omgeving met de juiste muziek en een drankje aan de toog.

Adres: korspelsesteenweg 182, 3581 Korspel, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 011522570
Stad: Korspel
Route: korspelsesteenweg 182
Postcode: 3581


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 20:00
Dinsdag: 10:00 - 20:00
Woensdag: 10:00 - 20:00
Donderdag: 10:00 - 20:00
Vrijdag: 10:00 - 22:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Barbers Beringen, Barbier Sint-Truiden, Kapsalon Beringen mijn
Recensies
Beste barber van de streek! Levert altijd top kwaliteit en geeft goeie tips.
Dietger is een top kapper met het hart op de juiste plaats. Hij staat met raad en daad klaar voor jou. Zeker coronaveilig! Leuke muziek,een goede babbel en een lekker drankje. TOP ZAAK met top afwerking van uw wensen.. Afspraak maken is gewenst.. Weer eens top service gekregen bij Silky Smooth Barbershop!! Thx Dietger!!
Voor mijn huwelijk mijn volledige baard laten verwijderen en een nieuw kapsel gezet, erna nog eens terug willen gaan maar Corona kwam ertussen. Nu nogmaals terug een afspraak kunnen regelen, nu mij baard weer goed gegroeid is en wat bijgewerkt moet worden en hopelijk kan dit dan nu mijn kapperszaak worden. Je wordt hier goed ontvangen en verwend, als ook je baard en haar kan er goed van genieten. Deze zaak verdiend meer sterren dan 5!
Top barbier, m'n baard blijft ruim drie weken goed in model. Daarnaast is een bezoek elke keer een onderhoudsbeurt voor m'n hoofd super.
Gezellige en ontspannende sfeer
Topbarbier met veel oog voor detail en een luisterend oor voor de wensen van de klant en altijd een vriendelijke en gastvrije ontvangst! Een dikke aanrader die je je niet zal beklagen
Super ervaring ... voor alles moet de eerste keer zijn zegt men ... 10 / 10
Goeie kapper, leuke locatie, gezellig en geweldige muziek
Heel goede kapper en je krijgt altijd een drankje aangeboden.
Zalige mens, zeer goede kapper!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid