facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Silkfoto - Fotograaf Jeroen Vandeweghe

Silkfoto - Fotograaf Jeroen Vandeweghe

Info

Professionele fotografie
Pasfoto's buiten openingsuren ook op afspraak
Fotoshoot op afspraak
www.silkfoto.be
Fotograaf Jeroen Vandeweghe
& Silvia Deruddere

Geschiedenis

De magie van èchte fotografie'

Terug naar de essentie
Bewust gefotografeerd
Tijdloos, handgemaakt en authentieke afwerking
Klassiek design waar kwaliteit primeert

FINE PHOTOGRAPHS & PHOTOBOOKS

Commerciële fotografie

©Jeroen Vandeweghe - Silkfoto.be

Pasfoto's ook op afspraak na de openingsuren
www.silkfoto.be



"Reeds meer dan 25 jaar zijn wij gepassioneerd door fotografie. Die passie vertaalt zich keer op keer in een unieke fotoshoot. Doorheen de jaren werkten wij met veel plezier talloze opdrachten uit op het gebied van portret-, publiciteits- en bedrijfsfotografie.We streven in onze reportages telkens naar spontaniteit in combinatie met het juiste fotomoment. Het vastleggen van uw persoonlijkheid en die van uw gezin, familie, vrienden of bedrijf is voor ons essentieel."
Adres: Dorpsstraat 52, 8490 Jabbeke
Telefoonnummer: 050/840901 pasfoto nodig? bel ons!
Stad: Jabbeke
Route: Dorpsstraat 52
Postcode: 8490


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
M Photography M Photography 734 meter Fă-ți amintirile vii si peste ani Cuplu Nunta Evenimente Maternitate Bebeluși Fami...
Kerstin Vandromme Fotografie Kerstin Vandromme Fotografie 4 km Altijd super mooie foto's.
Recensies
Een echte aanrader! Je trouwt tenslotte in theorie maar één keer dus je wilt dat je foto's machtig zijn! Jeroen zijn foto's zijn prachtig! Je wordt zo weer meegetrokken in die dag! En niet onbelangrijk, Jeroen is echt een toffe gast! Niet onbelangrijk als je de hele dag, de belangrijkste dag van je leven, samen mee moet doorbrengen. Op die manier zorgt hij er ook voor dat je naturel op de foto's staat. Bij deze, Sylvia & Jeroen, een hele dikke merci!!
Een aanrader. Jeroen heeft onze trouwdag heel mooi vast gelegd. Hij zorgde dat we op ons gemak waren tijdens de shoot. We hebben voor altijd hele mooie herinneringen van onze dag. Bedankt!!
Een boudoir fotoshoot cadeau gedaan aan mijn vrouw. Bij het binnenkomen al gelijk zeer vriendelijke ontvangst. Voor de fotoshoot duidelijke uitleg, maar ook luisterend oor naar wat onze wensen zijn. Mijn vrouw werd snel op haar gemak gesteld ook zo. Tijdens de fotoshoot is er een leuke en dynamische wisselwerking... en merk je dat een boudoir shoot toch ookniets weg heeft van topsport ;- Eindresultaat ook uitermate tevreden van ... prachtige foto's. Kortom: een aanrader!
In één woord: TOP!!! Deze morgen met een ietwat klein hartje de fotostudio binnengewandeld. Het was voor mij de eerste keer. De kriebeltjes waren maar van korte duur, want al snel voelde ik mij helemaal op mijn gemak. Na een warm ontvangst en een duidelijke uitleg ging de shoot van start. Van de eerste tot de laatste seconde ging het duo Silvia en Jeroen heel professioneel te werk. Sterk hoe ze zijn afgestemd op elkaar. Op een zeer aangename manier werd de shoot met elk oog voor detail geleid. Alles verliep super vlot. Na de sessie kreeg ik meteen al de kans om enkele beelden te bekijken. Heel tevreden van de fotografie. Het is duidelijk dat Silvia en Jeroen weten waarmee ze bezig zijn. Beiden streven dan ook de perfectie na. Zonder enige verplichting of druk werd er nadien overlopen wat de mogelijkheden waren omtrent de aankoop van de foto's. Kort samengevat: Alleen maar bof voor Silkfoto! Bedankt voor de fijne samenwerking!
Newborn fotoshoot bij Silkfoto. Silvia & Jeroen zijn goed op elkaar afgestemd wat resulteert in prachtige foto's! Ondanks ons zoontje al wat te oud was voor de newborn-shoot kon Silvia met de nodige inspanningen wel zorgen voor leuke posities. Haar ervaring met kinderen zorgt voor een gerust gevoel bij jou als mama : Tof om de bewerkingen door Jeroen onmiddellijk na de shoot al live te zien! Dit maakt je direct benieuwd naar het eindresultaat. Ik liet me verrassen door de fotoshoot eerste keer voor me maar het kan leuk zijn om voordien al na te denken over stijl, posities, sfeer, etc. Silkfoto maakt hier werk binnenkort ook werk van! Beiden staan open voor je wensen & geven zelf nog tips wat de shoot op vlak van beleving heel aangenaam maakt.
Dankzij een cadeau met vakantieveilingen kwamen wij met onze kleine spruit bijna 3 maand bij Silvia en Jeroen terecht. Vroeg in de ochtend was dit een erg vriendelijke en leuke ontmoeting met Silvia en zij gaf ons meteen de nodige uitleg over wat de fotoshoot ging inhouden. Silvia heeft enorm veel ervaring met kleine baby's en haar afstemming met Jeroen loopt perfect waardoor we met prachtige foto's naar huis zijn gegaan. Wij zijn enorm gelukkig met het resultaat. Super professionele aanpak en topkwaliteit foto's. Ze namen ook echt hun tijd voor ons! Enorm bedankt voor deze herinneringen! Anshel, Elien & Cériel
Vriendelijk ontvangen geweest. Ik had een fotoshoot voor mijn 6-jarige dochter geboekt. We wisten niet wat ons te wachten stond, het was de 1ste keer dat we zoiets deden. Het was een superleuke ervaring. Mijn dochter was onmiddellijk op haar gemak door de enthousiasme van Sylvia. Ze had ook toevallig een prachtig kleed liggen die mijn dochter mocht gebruiken. En met het professionele werk van Jeroen en het oog voor detail van Sylvia, kwamen we uit tot prachtige foto's. Veel beter of wat ik in gedachten had. Dank u wel nog voor deze fijne ervaring en hopelijk geraken we er niet aan verslaafd
Dag Jeroen & Silvia, Bij ons begon het verhaal ik 2016 met een koppelshoot te velde. 2 jaar geleden hebben wij een loveshoot laten doen voor onze uitnodigingen van onze trouw. Natuurlijk kozen wij als huwelijksfotograaf Jeroen Vandeweghe. We kregen een hartelijk ontvangst van Silvia, we besproken onze dagplanning zodat alles perfect zou lopen. Wij hebben dan ook schitterende foto’s van onze trouwdag. Jeroen is heel professioneel waardoor we soms niet merkten dat hij aanwezig was. We hebben zo een mooie en spontane foto’s!! Alle communicatie voor en na onze trouwdag verliepen zeer vlot. Bedankt voor de geweldige samenwerking!
Een zeer aangename ervaring en echt een aanrader op vlak van professionalisme en dienstverlening. Dit was de eerste keer dat ik een boudoir fotoshoot boekte via vakantieveilingen, en ik werd meteen warm onthaald. Aan de hand van de informatie die je zelf aanbrengt en de outfits die je meebrengt krijg je voor de start meer uitleg over wat je te wachten staat. De fotograaf is mannelijk, maar alle begeleiding komt van de vrouwelijke assistente die je met raad en daad bijstaat en verschillende opleidingen volgde om je de meest flatterende beelden te bezorgen. Ik heb me geen moment ongemakkelijk gevoeld. Na de shoot kan je in real-time alle beelden mee bekijken, wat wonderen doet voor je zelfbeeld. Kleine tip: bereid voor je fotoshoot een moodboard voor met wat je wil testen in feeling en poses ; .
Ik heb bij silkfoto een boudoir fotoshoot gepland , ik was even nerveus in het begin want ik heb dit dan ook nog nooit gedaan. Dit was de eerste keer en op de kop een succes. Ik ben wat onzeker over mezelf en met behulp van deze shoot en het resultaat van de foto’s heb ik maar 1 ding te zeggen : WAUW ! ik voelde me al snel op mijn gemak! Top fotograaf professioneel en behulpzaam bij iedere pose/foto eerst was het wat zoeken maar direct aan de slag ermee ! Vlotte shoot en topresultaat zeker voor herhaling vatbaar!!! Super vriendelijk team ! Super blij deze ervaring bij silkfoto op te doen !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid