facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Silhouetteshop en Firma-Gezels

Silhouetteshop en Firma-Gezels

Info

Be creative.Be you!
Webshop én bakstenen winkel met snijplotter, snijfolies, hobbymaterialen, textiel en nog veel meer voor creatieve zielen!

Adres: Kouterbosstraat 26, 9420 Erpe, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 053280609
Stad: Erpe
Route: Kouterbosstraat 26
Postcode: 9420



op zoek naar gerelateerd: Silhouette Studio, Silhouette Cameo 4 startpakket, Silhouette software, Silhouette Cameo 4 Pro, Silhouette Groothandel, Silhouette design store, Cameo Silhouette 4, Silhouette Studio download
Recensies
Zeer ruime keuze. Steeds nieuwe uitdagingen te vinden.
De eerste maal in de winkel geweest in het black friday weekend. Alle toestellen van Cricut stonden in black friday actie. Eenmaal aan de kassa was de prijs helemaal anders. Bleek dat alle zelfgemaakte en opgehangen etiketten zowel aan de voordeur als in de winkel zelf van de shop een verkeerde prijs hadden. Ze weigerden het toestel mee te geven aan de prijs die overal in de winkel aangegeven stond. We hebben ze dan zelf moeten wijzen op nog andere verkeerde geprijzde artikelen. Klant is koning? Niet hier... Geaficheerde prijzen moeten wettelijk gezien ook zo verrekend worden! Ons zien ze daar niet meer... En later beweren ze dan dat we enkel informatie wensten over het toestel terwijl we aan de kassa stonden om af te rekenen en helemaal geen informatie over het toestel hadden gekregen.
Heel vriendelijk en behulpzaam! Hier kom ik graag naartoe.
Zeer uitgebreid en specifiek aanbod voor materiaal Cricut! Duidelijke info gekregen.
Goede service, super uitleg !!! Zeker als ik als dummie de winkel binnenstap, goeie uitleg gekregen. Niets was het meisje teveel om uit te leggen… ze deelt tips and tricks !!! Super winkeltje hier kom ik zeker en vast terug !!!
Leuke winkel voor creatieve geesten, die geïnteresseerd zijn in snijplotters van silhoutte of cricut. Ze verkopen zowel de toestellen, bijkomende attributen en het papier/vinyl en ander materiaal om te gebruiken met het toestel. Zeer professionele omkadering en zowel het personeel als de zaakvoerder weten duidelijk waarover ze het hebben. Ze verkochten persen voor textiel te bedrukken en toestellen om tassen te bedrukken.
Vriendelijke en behulpzame mensen. Vermits ik een starter ben met de cricut kregen ze een heleboel vragen, waarop ik steeds met een glimlach geholpen werd. Eenmaal thuis had ik een klein probleempje met de cricut en ook telefonisch werd ik vriendelijk geholpen. Top service.
Knappe winkel met mooi materiaal. Enkel zeer ergerlijk als er iets fout gaat, want dan loopt het goed fout. Veel gedoe met de pers gehad waarbij ik uiteindelijk een goeie maand geleden via mail een creditnota kreeg en waarbij ze mijn rekeningnummer vroegen. Vandaag zijn we al meer dan een maand later, heb ik al 4 mails gestuurd en al zeker 6 keer gebeld. Inspanningen die niets opleverden... Mijn geld staat nog steeds niet op mijn rekening en ik heb zelfs nooit een antwoord van de eigenaar gekregen via mail of telefoon. Iedere week opnieuw krijg ik een verkoopster aan de lijn die me met ergernis antwoordt omdat ook zij het beu is van steeds dezelfde boodschap te moeten doorgeven... zonder resultaat! Jammer! Allesbehalve klantvriendelijk, dienst naverkoop ZWAAR ondermaats!!
Heel leuke winkel mooi assortiment zeer vriendelijk en behulpzaam. Hier komen we zeker terug. Een echte aanrader.
Inkt besteld, per ongeluk de verkeerde postcode ingevoerd. de volgende dag gemaild. konden ze niks aan veranderen en wilde ook geen contact opnemen met Bpost/ Dpd waardoor toen ik zelf contact opnam met dpd, het pakket was al retour was gestuurd op 26 juni. pakket is nog steeds niet terug. en omdat ik een b2b klant ben weigeren ze verder mee te werken. hier over staat niks in hun voorwaarden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid