facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sikinoya

"Asion fusion restaurant, geopend op 6 AUG 2021, we maken Chinese eten, Japanse gerechten en sushi's, thais gerechtje en koreaanse hapjes"
Adres: Tiensestraat 62, 3000 Leuven
Telefoonnummer: 016/62.47.83
Stad: Leuven
Route: Tiensestraat 62
Postcode: 3000


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sakura Sakura 144 meter Lekker eten, maar er werd ons meer aangerekend dan dat er op de menukaart stond! Word...
Ming Dynasty Ming Dynasty 339 meter Wij hadden via sociaal deal voor 4 personen betaald ...maar had niet door dat dit maa...
Recensies
Zeer lekker gegeten met een prima prijs / kwaliteit ! Zeer vriendelijke bediening. Een aanrader.Eten: 4/5
Fijne plek om te genieten van de Aziatische keuken aan een heel leuke prijs. Probeer ook zeker de sushi.Eten: 5/5
Recent hier gegeten en het was vrij lekker en heel goedkoop. Met 8€ op zak heb je hier gegeten zonder probleem. Het Kan wat spicy zijn. Dus als je niet tegen spicy food kan, kies bewust naar niet spicy food. Persoonlijk min punt is dat de menu's die ze aanbieden een combi is met kip noodles. En niet lams noodles of dergelijke.
Eerste keer geweest, was super verbaasd over prijskwaliteit verhouding!! Eerlijke prijs, ideaal voor studenten met beperkte budget top service en de porties zijn zeker meer als genoeg. Voor asian fusion keuken ga ik vanaf nu enkel hier, alles is vers en kwalitatief en chicken kung bao en kimchi dumplings dat ik had genomen was echt TE goed! Dank u voor goede service en lekker eten en tot binnenkort!
Erg goed restaurant, originele gerechten. Bijzonder charmante uitbater. Absolute aanrader, ik ga er wekelijks. De sushi bij Heli's is van de kwaliteit zoals in Japan of in gerenommeerde zaken.
Vriendelijke service, prijs-kwaliteit top, eten was super lekker! Chicken pop corn zeker eens uitproberen & de sushi was zelfs veel beter qua kwaliteit/smaak dan sommige sushi-zaken in Leuven .... Wij komen terug!
Hoofdgerecht was zeer lekker. Het voorgerecht helaas niet... We hadden Japans gekruide kippenbrochetten besteld maar deze waren hoofdzakelijk vet ipv vlees,we hebben deze niet opgegeten omdat het echt vies was, ook de smaak zat niet goed. De 3de persoon van ons gezelschap had dumplings genomen als voorgerecht en deze waren wel heel lekker. Aangezien er geen enkele commerciële geste naar ons is gedaan na onze melding over de vetbrochetten geef ik slechts 3 sterren. Laatste aandachtspunt voor de uitbaters, de wc's waren echt niet proper.
Geweldig lekker gegeten en snelle bediening!
teppanyaki noedels zijn overheerlijk. Vandaag nam ik het Aziatische vegetarisch gerecht. Hierbij zaten enkel groenten en rijst en dus geen saus, was jammer genoeg heel droog en dus een beetje een teleurstelling... Maar ik blijf gewoon komen voor de noedels :.
Japans restaurant. Mooi ingekleed, heerlijke teppanyaki noedels, vriendelijke bediening. Bij de noedels kan ja kip, zalm, scampis,... of nemen. Veggie gaat ook. Ze verkopen ook sushi. Zeker en vast een aanrader!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Sikinoya met het openbaar vervoer


Leuven Rector De Somerplein perron A 250 meter
2
284
285
3
310
315
316
317
333
334
335
337
351
352
358
370
371
373
374
380
395
4
5
520
524
525
537
595
597
6
7
8
9
Leuven Rector De Somerplein perron C 280 meter
2
Leuven Sint-Michielskerk 290 meter
2
Leuven Sint-Michielskerk 290 meter
Leuven Sint-Michielskerk 300 meter
2

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid