facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SignWay

SignWay

Info

SIGNWAY is een creatief veelzijdig reclamebedrijf voor binnen- en buitenreclame.
Lichtreclame - Belettering - Digital Printing - Vlaggen

Geschiedenis

Succesvolle reclameprojecten vragen een gestructureerde aanpak.

Een aanpak waarbij diverse projectstappen zorgvuldig worden doorlopen.

OAK Graphics ontwikkelde een traject waarmee opdrachten op een doeltreffende wijze worden gerealiseerd.

Fase 1 - Luisteren en inventariseren

Alle opdrachten van OAK Graphics beginnen met het zorgvuldig luisteren naar en inventariseren van de wensen en verwachtingen van de opdrachtgever.

Fase 2 - Offerte

Op basis van de inventarisatie biedt OAK Graphics een totaaloverzicht van de kosten. Van ontwerp tot plaatsing: de investeringskosten zetten we helder uiteen, zodat beide partijen precies weten waar zij aan toe zijn, zonder verrassingen achteraf. Ook voor eventuele onderhoudskosten bij reclame-uitingen als gevel- en neonreclame, doen we een passend voorstel.

Fase 3 - Presentatie van het ontwerp

Krijgt het project groen licht, dan biedt OAK Graphics een creatief ontwerp dat voldoet aan de wensen van de klant en altijd een ideale combinatie vormt van herkenbaarheid (huisstijl), functionaliteit (doelgroep) technische mogelijkheden en wettelijke eisen. Dit ontwerp presenteren we op schaal en desgewenst via een fotosimulatie (eventueel met dag- en nachtsituatie).

Fase 4 - Realisatie

Na goedkeuring van de ontwerpen gaan we over tot de definitieve realisatie. We beletteren het wagenpark (dit desgewenst op een tijdstip dat het wagenpark inactief is, bv. weekeinde...), we gaan printen, we brengen bewegwijzering aan in een bedrijfspand, we installeren neonreclame tegen de gevel, enzovoort.

Onze werkwijze is erop gericht creatieve maar stabiele oplossingen te bieden volgens een gecontroleerd traject. Hierbij zullen we u zoveel mogelijk ontlasten. In elke fase heeft u echter steeds de ruimte voor controle en aanpassing.



"Signway biedt een totaaltraject in reclame. Van ontwerp tot en met de technische uitvoering: voor elk creatief idee bieden we een praktische oplossing."
Adres: Pastoor Weytslaan 13/4, 2920 Kalmthout
Telefoonnummer: 03 666 15 64
Stad: Kalmthout
Route: Pastoor Weytslaan 13/4
Postcode: 2920


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid