facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sico Sound

Sico Sound

Info

Een gelegenheid in het vooruitzicht? Sico Sound kan jou helpen met de daarbij horende klank- en lichtinstallaties. Wij verhuren professioneel materiaal tegen een correcte prijs. Daarnaast leveren/ plaatsen wij ons materiaal op de opgegeven locatie.



"Groot in kleine evenementen!Verhuur van een professional DJ team, Karaoke, Sound, Light, AV, Special Effects, licht en geluid. Wij werken samen met ervaren allround DJ's. Ben jij nog op zoek naar DJ apparatuur? Of enkel op zoek naar discolichten, geluidsinstallatie, karaoke of special effects? Dan zit je bij ons zeker goed. Wij bieden je top DJ materiaal aan een goede prijs. Daar naast kan ons materiaal geleverd en geplaatst worden naar wens. We zijn gevestigd in Westrozebeke en voorzien evenement tot 500 personen. Gratis offerte"
Adres:
Telefoonnummer: 0479 95 94 09
Stad: Westrozebeke



op zoek naar gerelateerd: Verhuur licht en geluid West-Vlaanderen, Prijzen verhuur licht en geluid, Discobal huren west vlaanderen
Recensies
Zeer goeie ervaring ! Vlotte service en zeer vriendelijke uitleg gekregen. Allemaal heel verzorgd materiaal tot in de puntjes Zeker een aanrader …we hebben ons enorm geamuseerd met de karaoke. Zowel jong als oud
Bedankt Sven voor de karaokeset was enorm leuk om te doen en veel keuze van muziek. We hebben ons geamuseerd! Vlotte service en alles werd helemaal perfect uitgelegd waardoor het makkelijk te installeren is.
Bedankt Sven en team om van de Sweet16 van onze dochter een topavond/nacht te maken. Je dacht mee rond het concept, gaf zelf ideeën over decoratiematerialen om het visuele effect met je lichtinstallatie te maximaliseren, je zorgde dat voor een perfecte licht- en geluidsinstallatie, de DJ's waren vol lof. Midden in de nacht ben je deze nog komen ophalen zodat de zaal tijdig leeg was. De service kon niet beter. En dit allemaal inbegrepen in een betaalbare prijs. Toporganisatie, geen twijfel over een nieuwe samenwerking met deze partner bij een volgend evenement dat we organiseren.
Top service van Sico Sound! Ze verzorgden het materiaal op onze mooiste dag onze trouw. Sven stelde ons een dj voor en dit was zeker dik in orde. Tot in de vroege uurtjes was het een zeer dik feestje! Bedankt voor de zeer goeie service! Dikke aanrader!
Wat een vlotte service. Ik stuurde zeer last minute een berichtje om enkele materialen te huren voor een optreden, zeer snel kreeg ik een uitgebreid antwoord met de verschillende opties. Ondanks hun verlof dat weekend kon toch een regeling voorzien worden dat we alles op tijd en geïnstalleerd kregen. Dus top service!
Top service !!! Altijd bereikbaar, altijd beschikbaar! Super vriendelijke mensen. Heel goed verzorgd materiaal, verschillende mooie sets met mooi klank en lichtspektakel, Voor ieder feestje van klein tot groot, trouwfeest communie enz.. voor de meest scherpe prijs! Alles word zelf opgebouwd en zelf afgebroken. Kort samengevat Topteam
Zeer goede service, alles verlopen levering, ophaling zoals afgesproken. Zeer vriendelijke service en steeds bereikbaar bij onduidelijkheden of problemen.
Was heel tof, goed materiaal! Vele liedjes
Uitstekende service van een gemotiveerd tof team, heel goed, gebruiksvriendelijk materiaal voor een scherpe prijs. Ook komen ze alles opzetten en de nacht zelf nog afbreken, een groot pluspunt!
Super goede afspraken met super service en stipte levering en afhaling! Een uurtje voor het einde van het feestje een telefoontje en perfect op tijd om alles terug in te laden! Een aanrader en voor herhaling vatbaar!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid