facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Shurgard

Shurgard
"Leuven Shurgard biedt ruime, schone en veilige opslag op maat aan, opslagruimte voor particulieren en bedrijven, 7 dagen per week, verwarmde en geventileerde units"
Adres: Tiensesteenweg 387 , Leuven 3010, BE
Telefoonnummer: 016 35 92 00
Stad: Leuven
Route: Tiensesteenweg 387
Postcode: 3010



op zoek naar gerelateerd: Opslagruimte huren Leuven, Shurgard locaties, Shurgard verhuisdozen, Garagebox te huur Leuven, Huren van opslagruimte, Huurbox, Selfstorage, Opslagruimte huren Sint-Niklaas
Recensies
Wij hadden dringend een opslagplaats voor de meubelen van mijn ouders nodig, omdat hun appartement niet tijdig klaar was. Ik had met shurgard Leuven gebeld om een snelle oplossing te vinden. Heel vriendelijk geholpen door Laura aan de telefoon. Zei heeft mij alles tot in de puntjes uitgelegd. Een dikke pluim voor haar een meerwaarde voor het bedrijf!!!!! Een aanrader!
Gisteren extra ruimte gehuurd...perfecte opvolging en afhandeling door Laura...Top medewerkster !!!
Ik ben super goed geïnformeerd geweest door Laura in de vestiging van Leuven/Korbeek-Lo! Alles werd aangepast naar mijn wensen en grootte vd ruimte en ik ben er zeer blij van! Grote aanrader
Had dringend een opslagbox nodig om een verhuisperiode te overbruggen. Deze vestiging lag op een goede locatie en de prijzen vielen ook goed mee, ik ben hier bovendien altijd heel vriendelijk verder geholpen door Laura Goed en vriendelijk ontvangen door Laura . Alles heel goed uitgelegd. Alles was proper en netjes. gewoon TOP!!!. De eerste maand aan 1€ promotie trouwens ook kunnen gebruiken, en een duidelijke communicatie gekregen over bijkomende kosten verzekering, cylinderslot, etc. De ruimtes zelf zijn heel netjes en de gangen zijn goed manoeuvreerbaar met grote meubelstukken. Er zijn ook karretjes aanwezig om alles te kunnen sjouwen. Uiteindelijk nu bij het afsluiten van mijn box ook een vriendelijke service ontvangen met opnieuw duidelijke communicatie over hoe alles op zijn einde loopt. Al bij al heel tevreden over deze Shurgard vestiging, en zeker aan te raden als je regio Leuven een opslagbox nodig hebt.
Lauura heeft ons super goed geholpen bij zowel onze eerste box als onze 2de box super vriendelijk en top service
Ik stond in koude weer tot 1uur 's nachts omdat er geen nood nummer van shurgard was om te bellen en plus nog een boete van 100 euro gekregen. Ik heb naar politie gebeld om nood nummer van shurgard te vinden . De dag daarna in plaats dat shurgard excuseert, mevrouw zei dat ze geen tijd heeft om met mij te praten en verplichting meer te betalen. Zo doet men geen zaken. Ik zou niemand niet aanraden om in shurgard Leuven een box te huren.
Raar bedrijf. Altijd jaarlijks de kosten verhogen voor het zogenaamd onderhouden van kwaliteit etc. Maar nu al meer dan 4x daar aangekomen dat de lift niet werkt... echt super vervelend. Waar gaat het geld heen vraag jezelf dan af.. echt waar... hopeloze onderneming dit.. ik ga dus oprecht zoeken naar een alternatief bedrijf voor opslag. Want na zo veel keer telkens iets. Onacceptabel naar mijn mening!
Vriendelijk, duidelijk en vooral hel makkelijk. Had ik eerder moeten doen.
Vriendelijke en correcte rondleiding en een even perfecte afsluiting. Indien we nog eens een opslagruimte nodig hebben, wenden we ons zeker terug tot jullie. We laten het zeker niet na om het anderen aan te raden. Maurice en Lydia Vanesch-Swinnen.
Heel goed verder geholpen door Laura te Shurgard Leuven. Ze heeft alles duidelijk verteld en haar tijd genomen om alles te tonen en uit te leggen. Zeer tevreden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid