facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Shurgard

Shurgard
"Machelen Shurgard biedt ruime, schone en veilige opslag op maat aan, opslagruimte voor particulieren en bedrijven, 7 dagen per week, verwarmde en geventileerde units"
Adres: Woluwelaan 51 , Machelen 1830, BE
Telefoonnummer: 02 257 01 00
Stad: Machelen
Route: Woluwelaan 51
Postcode: 1830



op zoek naar gerelateerd: Shurgard Zaventem, Shurgard locaties, Opslagruimte huren Sint-Niklaas, Shurgard Leuven, Stockageruimte huren, Shurgard Kessel-Lo, Selfstorage, Opslagunit huren
Recensies
Goede opslagmogelijkheid waarbij je materiaal droog opgeslagen ligt. Goed beveiligd met poorten en camerabewaking. Een eigen slot voor je opslagruimte moet je zelf voorzien. 2 weken opzegtermijn, het teveel betaald aan huur wordt teruggestort na de opzegtermijn. Geen water, elektriciteit en licht aanwezig in de opslagruimte. Gemeenschappelijke ruimte beschikt over licht en een stopcontact. Prijs $$
Goede service en uitleg.
Mijn vriendin zocht een tijdelijke storage locatie voor haar spullen daar ze in mei verhuist naar haar appartement. Kevin, die ons daarnet heeft verder geholpen deed dit met veel empathie. Hij nam uitgebreid zijn tijd om ons alles uit te leggen en is bovendien perfect tweetalig. Bij het vertrek uit de Shurgard shop in Machelen, waren mijn vriendin en ik het er unaniem over eens dat wij prima zijn verder geholpen. Shurgard mag van geluk spreken dat zij kunnen rekenen op iemand als Kevin. Kevin, doe zo verder! Bedankt.
Zeer vriendelijk ontvangen door Alexandre. Alle informatie ontvangen die ik nodig had. Meteen een box besproken. Alles ziet er hier verzorgd uit en geeft vertrouwen.
Super accueil, professionel. Tout en ordre rapidement & exactement ce qu’il fallait ! Merci à Alexandre de Shurgard Update visite numéro 2 : Dank u aan Laura voor alle hulp & top vriendelijkheid !! Zalig.
Opslagruimte volledig online besteld. Op afgesproken datum kreeg ik in mijn ruimte Hey slot en wat uitleg over de werking. En per e-mail kreeg ik de toegangscodes. Alles super vlot verlopen om binnen te geraken. De ervaring met de werknemers is altijd super geweest. Heb contact gehad met Samir en Laura. Super vriendelijk en behulpzaam. De ruimte is voldoende beschikbaar daar het heel toegankelijk. Ik heb nog nooit een probleem gehad en ben uiterst tevreden van Shurgard Machelen en zijnpersineel. Topaanrader!!!!
Heel netjes, alles is goed georganiseerd en onderhouden. Ruimtes zijn wel hoog maar aan smale kant. Heel flexibel maar wel boven op de officiële prijs een verplichte verzekering. Als deze verplicht is zou ze ook bij de prijs moeten staan. Niet eenvoudig bereikbaar door werken op Woluwelaan... $$$, heel vriendelijk en alles netjes en ziet er veilig uit.
Zeer snel gecontacteerd en vriendelijke geholpen. Eerst wou ik bij een concurrent gaan die goedkoper is. Maar bij shurgard Vilvoorde zeer goed geholpen een leuke rondleiding gehad en uitleg tot in de puntjes top top top! Aanrader !
Service van Shurgard is indrukwekkend. Informatief verliep alles vlot ook in tijden van covid 19... Interessante aanbiedingen. Tot niets verbonden, enkel bijkomende verzekering, wat in deze tijden echt wel aangeraden is. Huren van opslagruimte en aankoop van eventuele dozen enz is zeer interessant, zowel voor particulier als voor professioneel. Proper, veilig en gemakkelijk als je thuis plaats te weinig hebt..Wat moet een mens nog meer hebben..ik ben alvast een tevreden klant en ben gerust dat mijn spullen veilig en droog staan...
Top service door Nikolay. Vlotte regeling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid