facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Shooting Break Photography

Shooting Break Photography
"Specialised in portraits, business headshots and commercial photography, I put you, your company, your team in the picture with strong photos and video. I help you tell your story, make a connection with your audience, help you grow your business.Business professionals, self-employed, entrepreneurs, small business and corporate clients; also career-starters, actors, athletes and authors are all welcome. I'm Alex, a British photographer based near Leuven, Belgium."
Adres: Binnenstraat 34 , Herent 3020, BE
Telefoonnummer: 0499 94 42 24
Stad: Herent
Route: Binnenstraat 34
Postcode: 3020


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Ik contacteerde Alex voor een shoot van ons management team binnen Milcobel met een dubbele opdracht… shoot met werk-achtergrond en shoot met neutrale achtergrond… 45 mensen passeerden de lens en de resultaten waren top… Alex slaagt er in om de mensen op een spontane en authentieke manier zich op Hungenaert te laten voelen en dat zie je terug in de foto s… was super aangenaam, correcte afspraken en perfecte afhandeling!!
Zeer professionele samenwerking met een transparante en vlotte communicatie, de nodige flexibiliteit en kwalitatieve resultaten van de shoots.
Hier wordt fotografie kunst. Alex creëert met gave tips een goed gevoel en bereidt zo op meesterlijke wijze het moment voor waarop hij gepast “klikt”. De nabespreking van zoëven genomen foto’s biedt inzicht over het gebruik, over jezelf, en wat je verwacht van de volgende foto’s.
Professioneel van begin tot einde en vooral prachtige foto's in scherpe kwaliteit. Een absolute aanrader.
Zéér tevreden over de shoot. De medewerkers van Techs+Tools werden op de juiste manier in beeld gebracht. Zeker en vast aan te raden voor anderen als je op zoek bent naar de benodigde kwaliteit.
Super tevreden van het resultaat. Great job Alex
Neemt de tijd om de juiste foto te nemen met prachtige resultaten.
Een fotograaf nodig om een ​​van onze hotels in Brussel opnieuw te fotograferen. Nadat ik een paar fotografen had overwogen, voelde ik me zelfverzekerd bij Alex op basis van zijn eerdere werk en zijn gedetailleerde vragen over wat er werd gefotografeerd. De resultaten zijn geweldige foto's die precies zijn wat we nodig hadden en ik zou graag weer met Alex samenwerken.
Alex maakt deel uit van mijn team voor persoonlijke merkidentiteit. Ik werk graag met hem samen. Hij staat je bij bij elke stap, van strategie tot je op je gemak laten voelen tijdens de shoot zelf. Ik ontmoette Alex via Freelancers in België en er was meteen een klik. Ik had een fotograaf nodig die niet voor de standaard zakelijke foto's gaat, en de resultaten zijn verbluffend. Het is verfrissend, hij begreep mijn visie en waar ik naar op zoek was. Ik omschrijf hem als getalenteerd, creatief en durvend om dingen anders te doen. Hier is een specifiek voorbeeld hoe we 'ontsnappen uit je eigen gevangenis' visualiseerden. Alex is jouw man, Andy
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid