facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Shokudo

Shokudo

Info

Shokudo is the place to be voor feesten, vrijgezellendagen en andere speciale gelegenheden.

Geschiedenis

Wij zijn een nieuw Aziatisch JAPANS RESTAURANT in het hartje van Aarschot.
Wij serveren een zeer uitgebreid assortiment van alaminute vers gemaakt sushi's,mooi gepresenteerd in onze houten bootjes echt een voltreffer . Zo hebt u onder andere de keuze uit een Sushi Boot voor 2 personen, 3 personen en Titanic Boot voor 4 personen gevulde met verschillende dagverse sushi's, sashimi's,nigiri's van allerhande visssoorten en groenten.Er bestaat ook de mogelijkheid om onze bootjes uit te lenen voor een speciale gelegenheid zoals een feestje bij u thuis.
Buiten de sushi's bereiden wij ook TERIYAKI SCHOTELS (Japanese Mixed Grill van vlees of Vis of Gevogelte met groentjes) geserveerd met gebakken noedles of witte rijst op een heerlijk ruikend hete plaat.
Kom dus gerust eens genieten van al dit lekkers in onze gezellig interieur. Wij zijn elke dag geopend. Enkel gesloten op maandag. U bent van hart WELKOM.



"Best sushi in Town"
Adres: Schaluin 33 , Aarschot 3200, BE
Telefoonnummer: 016 35 52 00
moc.liamg@rabihsusodukohs
Stad: Aarschot
Route: Schaluin 33
Postcode: 3200


Openingstijden

Dinsdag: 12:00-14:00
Dinsdag: 17:30-22:00
Woensdag: 12:00-14:00
Woensdag: 17:30-22:00
Donderdag: 12:00-14:00
Donderdag: 17:30-22:00
Vrijdag: 12:00-14:00


op zoek naar gerelateerd: shokudo menu, shokudo bestellen, shokudo aarschot, shokudo aarschot menu, shokudo reserveren, shokudo aarschot reserveren, shokudo group, shokudo tripadvisor
Recensies
Tweede maal komen eten en weeral aangenaam verrast door de heerlijke superverse sushi. Kids hadden soep met noedels+kip en zij vonden deze héérlijk. Vriendelijke bediening en zeer mooie plaats om te zittenachterste gedeelte. We hadden nog een dessert genomen voor de kids maar dat was wat minder hun ding. Wij vonden het wel lekker Tip: misschien een klein kindvriendelijk dessertje op de menu plaatsen + ik zou wat rustigere muziek aanraden. Wij komen zeker terug!!
Eerste maal sushi uiteten. Ondanks weinig of geen kennis te hebben in het sushi gebeuren toch zeer lekker gegeten vooral te danken aan het personeel wat ons bijstond met de nodige uitleg . Komen zeker nog terug om verdere kennis te vergaren . Top zaak met mooi buitenterras,lekker eten en vriendelijk en behulpzaam personeel.
Wij hadden de Maxi titanic boot en deze was zeer goed! Voldoende variatie in de rolls en lekker vers. Het personeel was ook super vriendelijk. Van dessert hadden we wel wat hogere verwachtingen naargelang de prijs.Eten: 4/5
Super! Zalige sushi, gezorgd dat er plaats was voor de kinderwagen van ons zoontje van 2,5 maand. Heel snelle bediening! Geweldig toppers! Keep up the good work! Vegetarische menuopties: Enkele vegetarische rolls Kindvriendelijkheid: Moeite gedaan om onze kinderwagen comfortabel te kunnen plaatsen. Rolstoeltoegankelijkheid: Begane grond, geen onoverkomelijke drempels.
De sushi van Shokudo is super lekker. Het smaakt vers en er zit veel variatie in de rollen en andere gerechten. De service is snel en het personeel is erg vriendelijk. Je zit er gezellig en er is de mogelijkheid om buiten op een overdekt terras te zitten. Er wordt rekening gehouden met je verjaardag, de jarige krijgt dan een gratis dessert. Kortom: heel lekker, goede service en gezellig om te zitten. Zeker een aanrader voor jong en oud, en voor alle gelegenheden.
Super lekker eten, vooral heel goede sushi! Een grote aanrader
Lekkere en mooi verzorgde sushi. Zeker een aanrader. Enkel werden de tafeltjes van 2p zeer dicht bij elkaar geplaatst. Hierdoor voelde het druk aan en kon je links en rechts het gesprek ongewild meevolgen.Eten: 5/5
Hele mooie zaak, vriendelijk personeel en heel lekkere sushi.Eten: 5/5
Super service, zeer vriendelijk. De kwaliteit van de sushi is het beste dat we ooit hebben gegeten.We zijn 3 keer geweest met telkens een week tussen en het is steeds fantastisch goed. Vriendelijk personeel Mooi interieur In detail afgewerkte sushirollen Lekker en vers Vraag je een boot dan krijg je letterlijk een boot met sushi.
Superlekker gegeten, professionele ontvangst alsook de service is van topniveau. Aangename sfeer Reserveren is een must , maar dit gaat telefonisch, alsook online gemakkelijk. De prijs is wat hoger dan een klassiek restaurant, maar hier zijn de ingrediënten dan ook kraakvers en in de open keuken bij de ingang kan je de verschillende koks volgen, wij hadden de boot : chef deluxe voor 2pers. Als dessert het bordje op de voorgrond is gebakken ijs koud gerecht hier is om het ijs een soort v deeg iets tussen pannenkoekenbeslag en smoutebollen deeg en op de achtergrond, ijs van groene thee dit is zeer zacht v smaak en lekker fris Vegetarische menuopties: Combo vegetarisch sushi is met 21 stuks voor 1pers. Hierbij wordt ook wasabi en ingelegde gember geserveerd. het vierkante houten bord
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid