facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Shoko

Shoko
Adres: Steenweg 283 , Rekem 3621, BE
Telefoonnummer: 089 71 59 71
Stad: Rekem
Route: Steenweg 283
Postcode: 3621


Openingstijden

Maandag: 11:00-22:00
Woensdag: 11:00-22:00
Donderdag: 11:00-22:00
Vrijdag: 11:00-22:00
Zaterdag: 11:00-22:00
Zondag: 11:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: shoko barcelona, huisartsenpost shoko, shoko simpelveld, shoko lanaken menu, shoko rekem, shoko menukaart, brasserie shoko openingstijden, shoko barcelona agenda
Recensies
Na een lange tijd weer eens gaan eten bij Shoko. Eten was nog steeds top, bediening was vriendelijk,prijs/ kwaliteitsverhouding perfect. Desert perfect. Waarom kan men hier wel kwalitatief heel goed eten tegen een heel goede prijs serveren,terwijl in Nederland de prijzen steeds hoger worden en de porties kleiner. Inkoopprijzen zullen hetzelfde zijn,het bedienend personeel in België verdient ruim meer dan in Nederland.
Altijd heerlijk veel eten voor een betaalbare prijs!Eten: 5/5
Geland van terug reis. Vroegen of we nog wat konden eten!? Had binnen even uit beleefdheid gevraagd! Geen probleem.. Genoten, zeer lekker gegeten. Zaten er nog alleen, vriendelijk tem. Werden ook helemaal niet naar buiten gekeken!! Gaan zeker terug, omwille lekker eten!! Warm ontvangst, ondanks late uur. Zeer lekker gegeten & relax genoten!!
Shoko viel ons zwaar tegen. De bediening was vriendelijk en de drankjes goed koud maar dat is dan het enige positieve. Het eten is gewoon niet lekker. Salade scampi was gewoon wat sla met gefrituurde zooi erop en een niet passende tomatensaus erop gekwakt. Het 13 uurtje bestond uit een champignonsoep die volgens mij ook als champignsaus wordt geserveerd bij vlees geen champignon te zien en alleen een dikke, vette grijze, romige massa, een wrapje die op zich wel oke was wel gewoon simpele kiloknaller gefrituurde kip en het “broodje” kroket bestond uit 2 oude witte boterhammen met een lauwe kroket ertussen. Je kunt dus maar beter doorrijden…
Zeer slechte lunch vandaag! 12uurtje besteld: Keuze uit Tomaten of Uiensoep. Kroketten die erbij zaten waren zuur! Bedorven, door het warme weer?! Wel nieuwe kroketten gekregen, maar het brood nam ze ook mee; en nieuw brood hebben we niet meer gekregen… Wel iets van gezegd; maar bediening gaf totaal geen reactie hierop, en we hebben het maar zonder brood opgegeten. Uiensoep was KOUD en niet eens gegratineerd met brood/kaas. water met veel ui, weinig smaak. Ook hier iets van gezegd, maar Bediening wimpelde onze klacht af, “want dat kon volgens haar niet”. Uiensoep werd volgens haar niet eens geserveerd bij een twaalf uurtje, ik had toch overduidelijk een uiensoep voor mijn neus staan, zoals ze zag; want ik had hem niet eens opgegeten! Waardeloos, totaal geen excuses of een drankje van het huis… Gewoon de volle prijs afgerekend… Sorry hier komen we niet meer! Zijn par deuren verder opnieuw gaan lunchen, was heerlijk!
Vriendelijk personeel maar het eten is minder, lagere prijzen dan elders maar de kwaliteit is dan weer een in vergelijk. Mixed gril, de kip was niet vlezig maar lage kwaliteit plofkip, stukje steak was ok, varkenshaasje? was droog en ook lage kwaliteit. 2 tafels die na ons kwamen eentje met 2 personen en 1 met 5 hadden hun bestelling later doorgegeven en waren allebei voor ons aan het eten ... Sfeer is naast zo een drukke steenweg ook nul,nul en dan links en rechts nog eens triestige rokers. In de verte hoor je wat muziek geschal dat word afgespeeld door €5 euro speakers. Dan liever niets. Niet aan te raden.
Wij zijn hier lang vaste klanten geweest, echter was het voor vanavond de laatste keer. Het personeel doet ontzettend hun best en is er ook niet op achteruit gegaan bij de verandering van eigenaar, altijd even vriendelijk. Het eten en de sfeer daarintegen.. zelfs een simpele spaghetti was niet te eten, gerechten komen niet gelijk op tafel 5 minuten tussen, het stoofvlees leek wel soep en de salade/garnituur word droog aangeboden zonder enige dressing. Zonde van een zaak die jarenlang zo goed gedraaid heeft..
Hebben altijd graag gegeten bij Shoko en was eigenlijk altijd wel een van onze favoriete als we uit eten wilde gaan. We zijn nu twee keer bij Shoko gaan eten nadat er een nieuwe eigenaar is gekomen en het valt helaas tegen. Voorheen kreeg je goede porties eten met prachtige aankleding qua garnituur. Nu wordt er gewoon wat sla op je bord geplaatst. Er loopt nog veel van hetzelfde personeel rond alleen de “charme” die ze altijd hadden is erg afgenomen. Alsof het personeel de opdracht heeft gekregen dat alles zo snel mogelijk moet. De laatste keer dat we er waren duurde het ook erg lang qua wachttijd op het eten.
Shoko Rekem Het personeel was goed en zelfstandig en we werden vriendelijk ontvangen! Helaas was het eten niet meer zoals het vroeger was. Veel lege plaatsen, het vlees was minder sappig en droog dit is ook gemeld. er werd geen fruit meer geserveerd, of saus in een apart kommetje, meloen bij je gerecht, vroeger kreeg je nog wel eens een soepje erbij. Kortom wat voorheen een unieke ervaring was is nu helemaal weg. Ook viel het op dat er diepvries groenten met oregano werden geserveerd in plaats van de speciale, kwalitatieve ervaring die we gewend waren van een paar jaar geleden. Het restaurant zou hierin verbetering kunnen aanbrengen voor een betere ervaring. jammer. 2 sterren is voor het personeel.
Sinds lange tijd weer eens vorkje prikken bij Shoko. Gereserveerd, was niet zo druk als verwacht maar ja, toch maar doen Vriendelijk ontvangst fijn personeel Verschillende gerechten gekozen was weer lekker! Niets op aan te merken, ik verheug me erop weer terug te komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid