facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Shiro Sushi Bar

Shiro Sushi Bar

Info

Sushi Restaurant/ Take Away in Bredene Belgium

Adres: Veldstraat 1, 8450 Bredene
Telefoonnummer: 059370644
Stad: Bredene
Route: Veldstraat 1
Postcode: 8450


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 23:00
Dinsdag: 17:00 - 23:00
Woensdag: 17:00 - 23:00
Donderdag: 17:00 - 23:00
Vrijdag: 17:00 - 23:00
Zaterdag: 17:00 - 23:00
Zondag: 17:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Wu-Shi Bredene, Bredene restaurant, Sushi wushi, Sushi Oostende, Wu-Shi Sushi Oostende, Sushi Brugge, Sushi restaurant, Sushi Veldstraat
Recensies
Heel lekkere sushi. Wel enkel voor take away, absoluut niet geschikt om te plaatse te eten.
Met de deur in huis vallen zullen we dan maar doen dit keer. De sushi was super lekker maar het is geen plek om te eten. Het was er zo koud dat we met de jas aan hebben moeten zitten. Gaan we nog terug, jazeker want van de eerste tot de laatste hap was het super vers, heerlijk en eerlijk bereid. Alleen een beetje warmer in de zaak had wel gemogen!
Ze worden pas gemaakt na bestellen ,dus verser kan niet.zeer lekker en ook altijd even vriendelijk. Doe zo verder Terug geweest en de kwaliteit is nog altijd top. Naar mijn mening de beste in de omtrek. Nuttig ? Like
Zeer vriendelijke mensen, koop je altijd sushi in de supermarkt dan moet je zeker hier eens gaan, dit is pas Sushi! Net zoals bij de japanners maar t'zijn wel Nepalezen. En ze hebben Japans bier :D
We werden er heel vriendelijk ontvangen de bediening was zeer professioneel. En het belangrijkste van al "de sushi was super lekker"
Alle sushi is heel lekker en vers! Mijn favo: kamikaze zalm, dragon eyes en crunch zalm. In het weekend en vrijdag kan het er druk worden, best vooraf bestellen. Bestellen kan al telefonisch in de middag. Sushi-chef maakt alles alleen, met oog voor kwaliteit en versheid! De vegetarische wok is ook heel lekker, deze is enkel tijdens week excl. vrijdag te verkrijgen.
Beste Sushi bar van Breningeeeeuh! Altijd vers, en héél lekker!
Zeker de moeite! Relatie goedkoop en lekker! De full moon combo heeft gesmaakt :- De locatie ziet er wat oud en afgeschenen uit maar de sushi is dik in orde en het personeel is vriendelijk!
Zeer vriendelijke bediening. We aten ter plaatse. Bestelde de full Moon combo voor 2 kinderen en 2 volwassenen. Zeer toegankelijke sushi, met eigen originele varianten op het thema. Iedereen was ook voldaan na het eten, wat bij menig sushi zaak niet vanzelfsprekend is. Tenzij men honderden euro spendeert. We komen zeker terug.
De geleverde schotels kwamen niet overeen met de bestelling. Er zaten veel makis met surimi tussen en er waren nigiri te kort die kosten toevallig ook het meest. Bovendien was de bestelling 30min later dan voorzien. Dit was niet voor het eerst.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Shiro Sushi Bar met het openbaar vervoer


Bredene Nukkerbrug 50 meter
35
4
46
Bredene Nukkerbrug 90 meter
35
46
89
9
Bredene August Plovieplein 260 meter
35
4
46
Bredene August Plovieplein 260 meter
Bredene August Plovieplein 320 meter
35
46
89
9

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid