facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Shikoba - Heidi Morren

Shikoba - Heidi Morren

Info

Praktijk voor bewustwording en zelfontplooiing.
www.shikoba.be



"Het is mijn missie om vrouwen die bij Shikoba langskomen te helpen om zich enerzijds te herinneren wat er al heel lang in hen verborgen zit en hen anderzijds te begeleiden om dit ook neer te zetten in de wereld.Bij Shikoba leren vrouwen luisteren naar hun hart en contact maken met hun intuïtie waardoor ze sneller beslissingen leren maken, meer voldoening uit hun leven halen en dromen realiseren.Dit doe ik dmv groepstrainingen, jaarprogramma's, opleidingen, groepsretreats, healingsessies, creatieve workshops, lezingen en ook personal coaching voor diegenen die houden van persoonlijk maatwerk."
Adres: Diepstraat, 3511 Kuringen, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 0476/610983
Stad: Kuringen
Route: Diepstraat
Postcode: 3511


Recensies
Als je leven door elkaar geschud werd met 20 op de schaal van de Richter en er niets anders overblijft dan doelloos naar de brokstukken staren heb je een Heidi nodig als reddingswerker. Samen worden de brokstukken gelijmd, gesorteerd en op hun plaats gelegd tot er terug een stevig fundament ontstaat om je leven opnieuw, duidelijker en sterker op te bouwen. Zaken waar je zonder coaching nooit zelf toekomt, maar waar je met hulp van Heidi op een liefdevolle manier, met respect naar jouw eigen “zijn”, met geleend vertrouwen en geloof weer licht in de duisternis leert zien. Dankzij haar kan ik mij in mijn droomleven zien en leer ik steeds meer en meer van mezelf houden en in mezelf te geloven.
Heidi is een powervrouw,die mij de kracht in mijzelf terug laten vinden heeft. Dankzij de workshops die ik bij Heidi gevolgd heb, ben ik in mijzelf gaan geloven en heb ik stappen gezet die mij meer geluk geven en weet ik dat ik mag zijn wie ik ben. Dankjewel Heidi, you rock,girl.
Super coach die je kan begeleiden op professioneel vlak alsook emotioneel, relationeel. Top echt aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid