facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Shell Wetteren-Zuid

Adres: E40 / A10, 9230 Wetteren
Telefoonnummer: +3293694643
Stad: Wetteren
Route: E40 / A10
Postcode: 9230


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Total Overschelde Total Overschelde 5 km Total is Altijd fijn, om er even op bezoek te zijn.
Recensies
Voor te douchen overslaan, dat ze dit een douche durven noemen. Een hok van 1 bij 2 meter, smerig en geen plaats om je spullen neer te zetten. Shell moet zich schamen
Hier kan je vrachtwagen chauffeur op een mooie betaalde parkeerplaats staan 1e uur gratis daarna € 1,30 per uur. Totdat je bij de kassa komt en dan rekenen ze € 1,60. Als je daar wat van zegt zijn ze beledigd en zeggen ze ja dit zijn de nieuwe prijzen kan ik niks aan doen. Het is natuurlijk raar wat op het bord staat wat anders. Verschrikkelijk bedrijven die liegen en klant onvriendelijk zijn. Dat de prijzen zijn gestegen dat kan, maar dan pas je meteen de informatie borden aan. Zo dat je als klant een goede keuze kan maken.
Kindvriendelijk 0% Vriendelijkheid naar de klant0% Komen bijna alle dagen in deli Shell te wetteren de kant voor naar Brussel te rijden krijgen commentaar op wat de kinderen doen. Vrouw achter de toog vraagt ons heel onbeleefd om te vertrekken wanneer er iemand van ons een jas aantrekt roept ze voor heel het restaurant eindelijk ze zijn weg. Dat zulke mensen hier mogen staan om dan nog te zwijgen dat ze al dagen problemen met ons heeft er stonden vandaag 4 mensen met hun vingers te draaien of op gsm te spelen om de 5 minuten staan ze te dweilen uit verveling terwijl je er zit te eten. Het restaurant ruikt naar kaka en dit terwijl je wil genieten van je lunch koffie.
Vandaag 08/11 toilet, eerste automaat 0,70 euro, 1 euro ingevoerd zonder resultaat en geen retour. 2de automaat wel ok met ticket 50 ct. Gemeld aan kassa winkel met 2 X 50 ct compensatie en geen tijd voor oplossing te druk. Koop 1 flesje Spa aan 1,70 euro maar krijg maar 1 euro korting ipv 1,50. Vele klanten na mij hebben zelfde probleem aan automaat toilet maar geen reactie van personeel, ben zonder flesje kwaad weggegaan. Graag reactie dit is diefstal !!!
Schell is naar mijn mening zijn naam en reputatie waard!, Persoonlijk ben ik voorstander van Total Fina super95, 98 en dieselmaar niet hun schopte duur!, Daarin tegen lijkt Schell mij het best!
Heel proper, maar 0.70€ om naar toilet te gaan vind ik er ver over!!! Dit is een menselijk nut, het is nu zo, een mens moet naar toilet. En langs de baan is het de enigste plaats waar het kan, dus vind ik het mensen beroven om zoveel te DURVEN vragen. Daarom een 1 ster. En de bon van 0,50 cent in de winkel maakt het niet goed. De prijs van de goederen is daar dan nog steeds belachelijk hoog + het is niet nodig om iets te kopen.
Voor 70 cent zou je toch morgen verwachten dat de toiletten kraak net zijn. Niet dus. Schandelijk vuil zelfs. Gelukkig maakt Starbucks koffie en lekker broodje iets goed.
Zeer onbeleefde bediening
Groot en deftig alleen jammer dat je 70 cent moet betalen voor naar toilet te gaan wel duur hoor .
Schoolvoorbeeldige kassier B-
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid