facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sharon Cobert Coaching

Sharon Cobert Coaching

Info

Mindset - motiviatie - inspiratie - Life is what we make of it!
Gedaan met moeten. De touwtjes terug in eigen handen nemen. Vinden van balans in het leven!



"- 'Voor ondernemende Madammen die hun business willen doen groeien in balans met Mama zijn. Ik ben jouw inspirator en motivator. Samen concretiseren we jouw doelen en maken we dromen waar #MaMadammenVia gerichte businesscoaching gaan we samen op pad om jouw ambitieuze leven te creëren.Doel is om jouw ambities en ondernemersdromen vorm te geven in balans met hoe jij jouw leven wil leiden. Jouw fundamenten en de juiste mindset zorgen voor succes. We gaan obstakels ombuigen en zetten concrete stappen richting jouw ambities. We willen die ideeën concretiseren, keuzes maken en ik ben jouw partner in crime om die doelen om te zetten in realiteit."
Adres:
Stad: Eeklo


Recensies
Coaching bij Sharon gevolgd. Ze denkt actief met je mee en geeft je telkens waardevol marketingadvies. Zeker een aanrader!
De strategiesessie bij Sharon gaf super waardevolle inspiratie en input om verder aan de slag te gaan met positionernig en marketing. Ik eindigde de call met dubbel zoveel energie als ik erin ging.
Heerlijk om iemand als Sharon naast je te hebben. Onderbouwde informatie, heldere, directe communicatie, ready-to-use tips die écht werken, voor ongeveer elke 'struggle' in mijn ondernemerschap! Maakt het een pak makkelijker en plezanter om stappen te zetten en te groeien!
Sharon is een topper in haar vak. Ik heb een strategiesessie van één uur bij haar gevolgd en wow! Wat bereikt zij veel in één uur. Ze geeft je inzichten, tips en stelt concrete vragen waardoor je écht gaat nadenken. Een business coach waarop je kan rekenen!
Eind september heb ik een gesprek gehad als toekomstig ondernemer. 2 maanden later zijn de voorbereidingen bijna rond en begin ik binnenkort aan de pre-launch. Het eerste dat ik eruit heb meegenomen is dat het oké is om een creatieve generalist te zijn. Hierdoor heb ik mijn aanbod beter durven definiëren zonder het gevoel te moeten kiezen. We hebben een lijst gemaakt met dingen dat ik makkelijk kon uitvoeren om stappen te zetten. Wat ik daarnaast uit het gesprek heb meegenomen is de ingesteldheid om flexibeler in het ondernemingsschap te staan. Niet alles hoeft strak gepland te zijn. Als iets niet lukt - bijstellen en blijven proberen. Een goede balans tussen doordacht uitdenken en ervoor gaan. Niet enkel door de tips die Sharon gaf. Maar ook door haar vibe en manier van communiceren. Zeker een aanrader dus.
Wat een ontzettend waardevolle inzichten geeft Sharon. Ik heb bijna een uur met haar mogen sparren voor mijn onderneming, heb ik hier zoveel van geleerd. Inzichten gekregen, puzzelstukjes die op zijn plek zijn gevallen. Energie voor 10 en heel veel nieuwe actiepunten rijker. Dankjewel Sharon!
Ik volgde een traject van zes maanden bij Sharon en zij hielp me van bij het begin om duidelijke doelen te stellen voor mijn startende onderneming. Door haar hulp en duwtje in de rug kon ik echt actief naar die doelen toe werken. Gedurende zes maanden was ze een luisterend oor met maandelijkse sessies en wekelijkse opvolging via WhatsApp waardoor ik echt kon groeien met mijn onderneming en enorme stappen zette. Bij vragen of twijfels kon ik steeds bij haar terecht en bij het halen van mijn doelen supporterde ze mee aan de zijlijn. Een echte meerwaarde!
Ik heb met veel plezier deel genomen aan de summer group deze zomer. Samen werken aan onze onderneming, het geeft een boost om dit in groep te kunnen doen! Geweldig om gelijkgestemde onderneemsters te ontmoeten. Dank je wel Sharon voor de coaching en de aanmoedigingen
Echt SUPER TEVREDEN dat ik Sharon heb leren kennen! Zij heeft mij weer zelfvertrouwen gegeven en de moed om een volgende stap te zetten in mijn carrière, namelijk mijn eigen zaak opstarten. Zonder te pushen of door te drammen wat ik zou moeten doen, enkel en alleen waar ik mij goed bij zou voelen. Zeker een aanrader! Mijn leven is alvast veranderd
Een eerste gesprek met Sharon geeft je onmiddellijk al de goesting om met een andere bril en tools actie te gaan voeren met mijn bedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid