facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Shaka Belgium

Info

A place where memories are made,
and dreams are created.

Adres: Lindestraat 50, 9990 Maldegem
Telefoonnummer: +32485854265
Stad: Maldegem
Route: Lindestraat 50
Postcode: 9990



op zoek naar gerelateerd: Shaka Cabin, Tiny house Maldegem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wilgenhof Wilgenhof 777 meter Deze ene ster is het maximum wat we kunnen geven. Ontbijt was basic maar goed. Tassen...
't Klein Burkelhof 't Klein Burkelhof 5 km Pas terug van weer een fantastisch verblijf bij Caroline van 't klein burkelhof"...
B&B Destiny B&B Destiny 6 km Vriendelijke mensen, mooie kamer, alles tip top in orde, heel goed en volledig ontbij...
Recensies
We spendeerden een nacht in de tipi, en waren vanaf de eerste minuut verkocht aan de geweldige sfeer die Tommy er gecreeerd heeft! Erg romantische setting met een mooi uitzicht, jacuzzi, en zeer goede host! Alles wat we nodig hadden was aanwezig van muziekboxje tot kamerjassen, en we hadden het gezelschap van twee lieve katten. Wij komen zeker terug!
Een super plek om te verblijven met prachtig uitzicht en heerlijke rust. Dichtbij fantastische plaatsen als Brugge, Gent en bijvoorbeeld Sluis. Tommy is een super host en de Shaka Cabin en Tipi zijn van alle gemakken voorzien. Aanrader!
We spendeerden als verrassing onze huwelijksnacht hier. De gastheer was fantastisch, zeer vriendelijk en joviaal. De tipi was zeer verzorgd en prachtig ingericht. Het was een zeer frisse nacht en met een elektrisch vuurtje konden we ons een beetje extra verwarmen. De badkamer was prima en proper. We werden ‘s ochtends verwend met een luxe ontbijt met voldoende keuze. Een echte aanrader, wij keren in warmer weer zeker eens terug!
Shaka belgium is THE place to be om lekker verwend te worden, tot rust te komen en bovenal om energie en positieve inzichten te krijgen. Je gastheer en gastvrouw Tommy en Marthe staan altijd voor je klaar. Ze hebben een natuurlijke flow om je noden aan te voelen, zowel op praktisch als energetisch vlak. Zelf mocht ik al enkele keren genieten van een zalig verblijf waar gezellige babbels en ook diepere gesprekken mezelf terug de energie gaven om het drukke en veel vragende leven aan te kunnen. Ik kan niet in woorden uitdrukken wat voor prachtig klein stukje goud dit is, zij zijn. Dus wie twijfelt of deze plek wel iets voor jouw is, kan ik enkel volmondig aanraden snel te boeken en je te laten onderdompelen en zelf de ervaring aan te gaan! Want ook zij zullen blij zijn jouw ervaringen, energieën en ideeën te mogen ontvangen en door te geven aan de zieltjes na jouw. Hun zinsleuze ‘where memories are made and dreams are created’ is niet gelogen, maar gewoonweg wat ze je kado geven. Go for it! Liefs, yanick.
Heerlijk genoten van een overnachting in de tipi! Tommy is de perfecte host en de locatie is echt prachtig. Lekkere tapa's gegeten en genoten van de jacuzzi en een heerlijk ontbijtje. Een aanrader!
Kleine tiny house in achtertuin van tommy. De tiny house is voorzien van klein maar voldoende keukentje, living, badkamer en slaapkamer. Je hebt de tuin van de eigenaar tot je beschikking. Deze deel je wel met de tipi gasten. Er is ook een gemeenschappelijke jacuzzi niet in prijs inbegrepen. Wij zijn hier samen met het ander koppel ingeweest en Tommy heeft de prijs in 2 gedeeld Het is zeker een aanrader qua liggen. Overal dichtbij en we hebben een zeer fijn verblijf gehad!
Hele vriendelijke host. Alles was aanwezig. Hele fijne vibe!
Toplocatie! Rustig! Mooi uitzicht,
Superleuk verblijf.
This place is amazing! It is simple luxury with casual energy in a perfect balance. Me and my girlfriend went to the Shaka tipi which in itself, is quiet stunning. Even though there were people in the Shaka Cabin, we didn't notice them at all. Tommy can provide you with all you could ask for and he is the coolest host you can imagine. We will return! Vertaald door Google Deze plek is geweldig! Het is eenvoudige luxe met nonchalante energie in een perfecte balans. Ik en mijn vriendin gingen naar de Shaka tipi die op zichzelf al adembenemend is. Hoewel er mensen in de Shaka-hut waren, merkten we ze helemaal niet op. Tommy kan je alles bieden wat je maar kunt wensen en hij is de coolste gastheer die je je kunt voorstellen. We zullen terugkomen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid