facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sfinx

Adres: Kapelsesteenweg 358, Brasschaat
Telefoonnummer: +3236650713
Stad: Brasschaat
Route: Kapelsesteenweg 358



op zoek naar gerelateerd: Sphinx Merksem, Pita Sfinx, Pita restaurant, Beste pita Antwerpen
Recensies
Pita kip ZONDER groenten met LOOKSAUS ? Ziet er me toch een andere bestelling uit & service is niet respectvol verlopen .
Heel lekker op het moment van consumptie, zeer vriendelijke eigenaar. Echter, 's nachts zware krampen gekregen. Kan toeval zijn.
Superlekker! Beste pita en shoarma in Brasschaat en omstreken. Zeer vriendelijke en lieve eigenaar.
Heel vriendelijke en grappige bediening met supergoeie durums, perfect als ge om 3u snachts nog een hongertje hebt.
Heel lekker eten wat men ook besteld ik ben daar al meer dan 25 jaar klant en kom er nog steeds graag echt aanrader om eens lekker van de Egyptische keuken te smullen
Na meerdere pogingen om een durum te bestellen zonder eten buiten moeten gaan. Zeer onvriendelijke eigenaar.
Ni vondt maar vindt. Omdat het gezellig is. Mooi. Heeel proper. Een verstandige aangename uitbater. Altijd vers eten. Net vernieuwd. Open keuken. Verse groenten. GOEIE PRIJS. Niet lang wachten. Kan telefonisch bestellen. Personeel ook altijd vriendelijk Echt vlees geen kebab. Kip is er ZEER lekker. de rest ook. Ni verkeerd verstaan. 1 woordt. Dat is een van de betere pita zaken dat ik ken. Laat open. Gemakkelijk bereikbaar. Parking. Mijn gedacht. Vriendelijke groetjes Sven Bosmans.
Super lange wachttijd, vrouw aan de kassa snapt niet wat een pita is…
Dit gaat puur over de smaak van het eten... Naar mijn persoonlijke mening hebben ze het lekkerste shoarma-vlees. Oh, en de ribbetjes zijn ook heerlijk.
Altijd gezellig. Heerlijk eten, maar dat zal per persoon verschillen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid