facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SEWAR SNACK RESTO

SEWAR SNACK RESTO
Adres: Diestsestraat 259, 3000 Leuven
Telefoonnummer: 0466120246
Stad: Leuven
Route: Diestsestraat 259
Postcode: 3000


Recensies
Op een dinsdag om 23:30. Toevallig hier terecht gekomen. Verse groenten en lekker van smaak. Misschien was het runds in kebab een beetje droog, maar lekker van smaak. De kebab was goedgevuld met een lekkere dressing op de groenten. 6 euro voor en kleine en dit is al genoeg voor mij. Pepers krijg je er gratis bij.
Heeel slechte zaak ik heb 3 kapsalons voor 39 euro besteld wat ik krijg is 1kapsalon zonder friet erin zonder kaas 2 de met 3/4 frietjes erin ik bel er voor ik word uitgescholden in turks !!!! Dit kan toch niet !!!
heel slechte kebap! er zaten 2 lange augurken in en het kebap vlees was gwn in brokken! ze deden heel gierig met de saus! slechtste kebap ooit! ook heel onvriendelijk!
Al 2 keer bij hun besteld, beide keren had ik de verkeerde bestelling gekregen en ze waren ook nog meer dan een uur te laat met leveren. Laatste keer dat ik hier bestel !!!
Slechte kebab dat ik heb gegeten zat een groote augurk in het vlees was lauw en de heel onvriendelijk en werd helemaal parra en werd boos omdat we 4 drums bestelde
Echt slecht! Zeker niet aan te radenEten: 1/5
Niet al te hygiënisch, onvriendelijke bediening. Ik bestel een kebab en hij maakt durum, ok vraag hem om te wisselen en hij weigert.
Slechtste kebab die ik ooit at. Koud, smaakloos, slecht vlees, en amper saus. DramaEten: 1/5
heb gewoon niet goed gegeten
Eten is gewoon ronduit slecht en degoutant. Kebab vlees waren gewoon brokken. Kapsalon kaas werd gewoon spaghetti kaas op gegooid. Slechtste zaak van Leuven en waarschijnlijk België
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid