facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SevenReizen

SevenReizen

Info

Maak kennis met Se7en. Jouw nieuwe reisagent in Aarschot en Rillaar.



"Elke reis moet een beleving op maat zijn. Daarom staat u als klant steeds centraal in het samenstellen van uw reis, u doet zoveel of zo weinig als u zelf wil. Jouw reis, jouw regels! Of het nu gaat om het samenstellen van een zakelijk reisprogramma of incentive, een unieke rondreis of een onvergetelijke persoonlijke vakantie, ons team zorgt door zijn volledige toewijding aan de behoefte van de klant voor een ongeëvenaarde ervaring.Naast de dynamische, energieke en boeiende reiscultuur zorgt onze niet aflatende focus voor het zoeken naar nieuwe technologieën en systemen binnen de reissectoren samen met onze oprechte zorg en aandacht van onze medewerkers ervoor dat onze klanten steeds geholpen worden op de meest efficiënte manier."
Adres: Diestsesteenweg 141, 3202 Rillaar, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 016310240
Stad: Rillaar
Route: Diestsesteenweg 141
Postcode: 3202


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Garage PASHUYSEN Aarschot, Mc Aarschot, Reisbureau Aarschot, Bottine Aarschot, Zorgboerderij Rillaar, Hoevewinkel Rillaar, Het Nijswolkje, TUI
Recensies
Top service!!!! Dank aan An voor de extra hulp, meedenken, snelle afhandeling en duidelijkheid in alles. Alsook alle tips en trick. Het is een krak in haar vak!
Goede service, vriendelijk personeel
Je wordt hier steeds snel en vriendelijk geholpen. Geen vraag is teveel. Een SUPER reisbureau.
Super vriendelijk, vlot geholpen, luisteren naar je wensen en geven zeer goeie tips en info. Ze nemen de tijd om naar je te luisteren en bij te staan en dringen niets op. Super service.
Heel goede service , correct en toffe mensen
Heel vriendelijk en correct! Goede service!
Aan renovatie toe. Zwembad al om 9u vol handdoekken .
Uitstekend reisbureau!
Eerste dienst
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid