facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sessibon

Adres: Markt 13 , Balen 2490, BE
Telefoonnummer: 014 81 23 30
Stad: Balen
Route: Markt 13
Postcode: 2490


Openingstijden

Maandag: 12:00-14:00
Maandag: 18:00-21:00
Donderdag: 12:00-14:00
Donderdag: 18:00-21:00
Vrijdag: 12:00-14:00
Vrijdag: 18:00-21:00
Zaterdag: 12:00-14:00


op zoek naar gerelateerd: sessibon modellen, sessibon model agency, sessibon betekenis, sessibon vertaling, sessibon vacatures, sessibon frans, sessibon lied, sessibon song
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eetcafé In de Statie Eetcafé In de Statie 76 meter Heel fijne .zaak, vriendelijke bediening en lekker gegeten
Recensies
Misschien liggen onze verwachtingen te hoog. Maar het verschil van personen die de menu nemen en mensen die a la carte eten zou niet mogen. Dit in het serveren van de amuse alsook het brood. Als ik a la carte 3 gerechten eet ben ik economisch zeker zo interessant als iemand die een menu besteld zeker als je maar enkele gerechten serveert. Er wordt geopperd om peperroom te serveren bij de filet puur, bij het serveren is deze niet voorhanden. Wij zijn er last minut bijgenomen. Ook klaagden de gastvrouw over de grote groep mensen die zij heeft aangenomen. Zij mag blij zijn dat de mensen in deze economische recessie nog willen komen eten. Het eten was wel lekker en de complimenten aan de chef. Maar ofwel doe je iets goed ofwel niet. Dus er is nog werk in de zaal.
Heel lekker gegeten bij Sessibon. De sympathieke uitbaters hebben er voor gezorgd dat het aangenaam vertoeven is in een rustig gezellig interieur.
Ik ben onlangs voor het eerst bij jullie komen eten en was ontzettend verrast... De gastvrijheid bij jullie was ongelofelijk! Ik kwam er voor het eerst en werd meteen behandeld alsof ik hier een vaste klant was. Jullie zijn oprecht een zaak waar de klant nog effectief koning is! Jammer genoeg iets dat vaker en vaker verdwijnt. Voor de uitbaters is het niet enkel hun werk, maar ook hun passie. Bij elk gerecht krijg je een uitleg van wat er op je bord ligt en ze hebben een brede en seizoensgebonden menukaart. kortom: vriendelijke bediening door fijne mensen en het eten is een absolute culinaire hoogstand! Jammer dat ik maar 5 sterren kon geven, want dit is veel te weinig!
Super lekkere combinaties, iedere keer opnieuw gecombineerd met een heel persoonlijke en vriendelijke bediening. Een echte aanrader.
Mooi, speciaal, zeer lekker. Zeer vriendelijke eigenares die voor alles een woordje heeft. Parkeren: Openbare parkeerplaatsen vlakbij.
Bedankt voor de fijne avond. Super vriendelijke gastvrouw en zeer lekker gegeten. Liesbet & Yannick
Aangenaam verrast dat het personeel nog een mondmasker draagt, hoewel dit niet meer verplicht is! Erg lekker gegeten ook! Er was een kleinigheid misgelopen waardoor we wat langer op het dessert moesten wacht, maar dit werd gecompenseerd door een aangeboden drankje. Doordat de wijnen op de kaart nogal prijzig zijn, opteerden we voor de rode huiswijn: gelukkig was deze echt wel top! Doe zo voort!
Super lekker gegeten en heel lieve bediening! Hier komen we zeker nog is terug.
Lekkerste steak ooit gegeten, Diane is altijd in voor een babbeltje. Het is fijn dat de corona maatregelen hier strikt worden nageleefd, tafels staan ook ver uit elkaar, hygiëne.
Leuk wachtbordje. Heerlijke agnus côte à l’os. Prima wijn. Heel vriendelijke bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid