facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Service Center Pringels

Service Center Pringels

Info

Hersteldienst voor het merk Samsung. Televisie, pc monitoren, audio en video producten, microgolfovens, stofzuigers en robotstofzuigers, wasmachines en droogkasten.

Adres: Pretstraat 3, 9070 Heusden, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +3292324141
Stad: Heusden
Route: Pretstraat 3
Postcode: 9070


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pringels Pringels 0 meter Hersteldienst voor het merk Samsung. Televisie - Audio - Video - Huishoudelektro
PhoneBase PhoneBase 104 km Als je wilt weten hoe super en zorgvuldige service is, moet je zeker eens langskomen....
LUX LIGHT LUX LIGHT 114 km Neon verlichting en herstelling - Lichtbakken LED - Doosletters Led. Verhuur van LEDs...
Recensies
Televisie toestel laten bekijken wegens scherm defect. Alles werd nog onder garantie hersteld. Tijdens werd er ook steeds duidelijk gecommuniceerd over wachttijden, wat er precies gedaan zal worden,... alvast bedankt voor de goede service Wouter.
Kapotte tv gebarst scherm, super vriendelijk geholpen met zeer eerlijke hulp. Uiteindelijk niet te herstellen scherm wordt niet meer geproduceerd maar super service gehad!
Heel vriendelijke mensen. Tv binnengebracht en na twee dagen was die al klaar
Snelle communicatie, snelle herstelling. Top herstelling. Super
Dag Wouter, heel hartelijk bedankt voor het aangenaam en duidelijk analytisch onderzoek tijdens ons gesprek. Het zijn gelukzakken die U ook als vriend mogen kennen. Groetjes Rafaël.
Zeer tevreden over de communicatie en aanpak van mijn herstelling. Top!
Prima service.Professionele aanpak. Toestel werd op 2 dagen hersteld Duidelijke communicatie naar ingreep en kostprijs vriendelijk onthaal thuis en per mail/sms
Een tijdje terug had ik een klein probleempje met mijn Samsung TV. Gezien het toestel nog onder garantie was, nam ik contact op met dit Service Center. Ik werd super vriendelijke te woord gestaan en dezelfde week nog, werd een interventie aan huis ingepland. Een dikke pluim dus voor zowel W. P. , P.P. en Samsung voor de prima service die ze mij verleenden. Een aanrader dus: vriendelijk, snel en vakkundig. Wat wil een mens nog meer?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid