facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sergent Major

"Bienvenue chez Sergent Major BRUXELLES WATERLOO, l'expert du prêt-à-porter enfant, de 0 à 11 ans. Sergent Major, c'est l'histoire d'une marque française, créée en 1987 qui a la conviction que le temps de l'enfance est précieux et que les enfants doivent s'habiller comme des enfants. Ce sont des vêtements dans lesquels les enfants sont libres de vivre leur vie d'enfants et de s'inventer de belles histoires. A chaque collection, nos stylistes apportent une attention particulière aux finitions et aux détails, avec des imprimés exclusifs pour créer des tenues adorables, confortables et abordables. Sergent Major c'est l'alliance du savoir-faire français et d'une créativité au service de la joie des enfants."
Adres: Chaussée de Bruxelles 244 Brusselsesteenweg 244 , Waterloo 1410, BE
Telefoonnummer: 02 351 09 96
Stad: Waterloo
Route: Chaussée de Bruxelles 244
Huisnummer: Brusselsesteenweg 244
Postcode: 1410


Openingstijden

Maandag: 10:00-18:30
Dinsdag: 10:00-18:30
Woensdag: 10:00-18:30
Donderdag: 10:00-18:30
Vrijdag: 10:00-18:30
Zaterdag: 10:00-18:30


op zoek naar gerelateerd: sergent major nederland, sergent major gent, sergent major winkels, sergeant major kindermode, sergent major kinderkleding online, sergent major amstelveen, sergent major nederlands, sergent major tilburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ikks Belgium Ikks Belgium 123 meter
Valentine Valentine 165 meter
Recensies
Zeer goede ervaring! Briljant team dat er alles aan doet om een ​​probleem op te lossen. Heel erg bedankt ! Ik ben blij met mijn aankopen :
Zeer mooie artikelen en mooie kleuren, evenals de originaliteit van de kleding. Er is voor elk wat wils en voor alle kinderen. Ik hou van de winkel in Waterloo, het gastvrije team dat je verstandig adviseert en de tijd voor je neemt. Echt een aanrader!
Ik ben er meerdere keren geweest en werd elke keer goed ontvangen door Virginie! Zeer vriendelijk en zeer efficiënt. Het speelt echt in op de vraag van haar klanten en hun wensen. BEDANKT voor uw vriendelijkheid en uw advies.
Altijd een plezier om naar de Waterloo-winkel te gaan, waar de verkoopsters buitengewoon vriendelijk en uiterst professioneel zijn. Ze verwelkomen je, helpen je bij een aankoop of een retour en informeren je altijd met een glimlach en een goed humeur. Zorg goed voor ze, want ze verdienen het enorm.
Zeer aangename winkel, warm welkom en zeer mooie artikelen
Prachtige winkel met prachtige collecties kleurrijke kleding van goede kwaliteit. Ik vind het echter jammer dat mijn zoon het niet meer kan dragen hij is 10 jaar oud en draagt ​​een 146 omdat de kleding niet overeenkomt met de geadverteerde maat.
Geweldige avond met gewoon charmante verkopers die je altijd heerlijk adviseren!!! Nogmaals bedankt
Als ik op zoek ben naar een cadeau voor een geboorte of gewoon om het aan mijn kleindochter 16 maanden te geven, kijk ik graag wat Sergent Major in petto heeft. De ontvangst is zeer vriendelijk en de verkoopsters zijn altijd goed van advies! Er is nogal wat keuze, de kleding is heel schattig, zonder meteen in te hoge prijzen te vervallen. Ik raad aan !
Altijd bovenop! Advies, vriendelijkheid en professionaliteit. Wat meer?
Mooie kleding met leuke acties. Goed advies. Charmant team.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid