facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Serenity Bar by Institut Mindfulness

Serenity Bar by Institut Mindfulness

Info

Serenity Bar est le premier bar à méditation en Belgique. Venez découvrir, au cœur du quartier européen, un lieu contemporain, unique et chaleureux.



"The first Serenity Bar for daily practice of mindfulness meditation has just opened in Brussels. We have created a cozy place in the heart of the Schuman district.To be effective, a few minutes of mindfulness meditation practice is could be enough in a day. It just needs to be regular.Yet, we all know how difficult it is in our already very busy lives to find the time and place. That’s what the Serenity Bar offers you."
Adres: 145 rue General Leman, 1040 Etterbeek
Telefoonnummer: +322477 3 447
Stad: Etterbeek
Route: 145 rue General Leman
Postcode: 1040


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Institut Mindfulness - Stress Management Institut Mindfulness - Stress Management 0 meter Vertaald door Google Het is een bijzondere ervaring die ik iedereen aanraad. Afstand ...
The Art of Living The Art of Living 1 km Art of Living Belgium Foundation of Public Welfare Art of Living Belgium has been of...
Recensies
De sereniteitsbar is een prachtige ruimte voor het verkennen van meditatie en zelfontdekking. De welwillendheid en kwaliteit van het onderwijs van Marjan maken haar sessies rijke en constructieve momenten van delen. Een mooie kans om te streven naar een betere versie van jezelf.
Sinds ik de deur van Serenity Bar heb geduwd, laat ik eindeloze mogelijkheden in mijn leven! Een welwillende en professionele begeleiding aangepast aan elke persoon! Je voelt je welkom, gehoord, ... en Marjan is gewoon buitengewoon!
Een eiland van rust in een drukke stad. Ik heb hier een mindfulnesscursus gevolgd die me hielp om naar mezelf te luisteren, me handvatten gaf om met stressvolle situaties om te gaan, een andere kijk op het leven bood. Het is geen magische pil die je slikt en je beter voelt, maar zeker een geweldige basis om een ​​gelukkiger 'jij' te worden. Daar moet je naartoe werken door regelmatig te oefenen en het mindfulness instituut begeleidt je op deze weg. De sfeer is rustgevend en sereen, je voelt je beschermd en geborgen als je de deur binnenkomt. Marjan Abadie, de oprichter, is een zeldzaam voorbeeld van een zeer professionele en empathische persoon, het voorbeeld van liefdevolle vriendelijkheid. Als je wilt leren een gelukkig leven te leiden en stress opzij wilt zetten, dan is dit de plek om naartoe te gaan.
Een centrum van activiteiten, waaronder een 8-weekse Mindfulness-trainingscyclus met een rijke, uitdagende en motiverende les gegeven door Marjan Abadie. Aanbevolen voor iedereen op een persoonlijke reis die wordt geconfronteerd met bepaalde repetitieve patronen. Neem de tijd voor jezelf om te stoppen met observeren, zodat je kunt kiezen. Bedankt voor deze ronde.
Het volgen van de Mindfulness-cyclus van 8 weken bij Marjan van het Mindfulness Instituut, aangevuld met een dag retraite in stilte, stelde me in staat de beoefening te verkennen, toe te eigenen en via de retraite te verdiepen. Het is een echt hulpmiddel in het leven en ik zal het blijven oefenen.
Kleine oase van rust in de stad, ik hou van deze sereniteitsbar Ik heb op deze plek in een groep kennis kunnen maken met mindfulness. Ik raad deze plek aan voor degenen die er even tussenuit willen of voor degenen die in zichzelf willen investeren door verbinding te maken met mindfulness
Hartelijk bedankt ! Het is te danken aan de Serenity bar en in het bijzonder aan Marjan die Mindfulness in ons leven heeft gebracht!!!!! We hebben opmerkelijke transformaties gezien!!!
Bedankt voor deze prachtige ontdekking
Zeer behulpzaam en gemakkelijk personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid