facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sereni - Uw uitvaartplanner

Sereni - Uw uitvaartplanner

Info

Je Sereni uitvaartplanner is een luisterend oor en neemt de tijd om jouw wensen te vertalen naar een mooi en warm afscheid. We nemen heel wat zorgen uit handen zodat jij tijd hebt voor de essentie: afscheid nemen en samenzijn met familie en vrienden.

Geschiedenis

Frisse en brede kijk op uitvaartcultuur
Sereni kijkt met een frisse en aparte visie naar uitvaartcultuur. Geen grens of taboe mag een hindernis vormen zonder de bestaande cultuur te verloochenen. Sereni wil zijn partners inspireren met die open visie en kennis. Anderzijds wil Sereni uitvaartcultuur in België uit de taboesfeer halen door die frisse en aparte kijk uitvaartbeleving naar een breder publiek aan te reiken.

Sterk en kwalitatief netwerk
Sereni verenigt ervaren uitvaartondernemers. In het Sereni netwerk wordt nauw samengewerkt, expertise gedeeld en ontzorgd. Door het centraliseren van een belangrijk aantal kerntaken, hebben de Sereni uitvaartplanners meer tijd voor de essentie : uitvaartbeleving op maat.

Lokale verankering, wereldse blik
Sereni bouwt zijn netwerk op de kracht van lokaal verankerde vaste waarden met enorm veel expertise en gevoel voor de lokale gevoeligheden. Dat zorgt voor herkenbaarheid en een vertrouwensband naar de eindconsument. Vanuit Sereni zelf wordt dan weer de nodige structuur en ervaring gedeeld met een open kijk op uitvaartcultuur zonder beperking of grenzen maar met het nodige respect.



"Quirijnen Sereni is een begrafenisondernemer uit Brasschaat die zorgt voor een persoonlijk en uniek afscheid voor je geliefde. Je wordt begeleid tijdens, voor en na de begrafenis."
Adres: Augustijnslei 85, 2930 Brasschaat
Telefoonnummer: +32(0)468332233
Stad: Brasschaat
Route: Augustijnslei 85
Postcode: 2930



op zoek naar gerelateerd: Sereni Feyaerts, Sereni Marke, Sereni Brecht Overlijdensberichten, Sereni Kalmthout, Begrafenissen Sereni, Sereni Rouwberichten, Sereni Kortrijk, Sereni Menen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sereni - Uw uitvaartplanner Sereni - Uw uitvaartplanner 0 meter Zij leveren fantastisch werk. De dienst was prachtig en iedereen wordt goed opgevange...
Recensies
De een zijn dood is de ander zijn brood mag je hier wel letterlijk nemen Op 18 juli 2022 gaan wij het kantoor Sereni binnen in Brasschaat ,wij hadden vernomen via via dat moeder overleden was op 15 juli. Via zoektocht op 17 juli op internet vinden we de begrafenisondernemer die de uitvaart zal doen De 2 zonen hadden alles geregeld ivm met begrafenis. Wij dochter en kleindochter werden niet op de hoogte gebracht . Wij vragen om extra 25 rouwbrieven te drukken want wijzelf hebben geen recht volgens de zonen om er te krijgen. Wij krijgen als antwoord dat dit niet gaat zonder aan de opdrachtgever de twee broerstoestemming te vragen. Indien we zelf betalen kunnen we ze wel verkrijgen zonder toestemming. slim zaken doen noemen we dit. Wij weten niet welk verhaal de broers verteld hebben tegen jullie maar er wordt ons ook op kantoor meegedeeld dat wij niet welkom zijn in de kerk en de koffietafel.Als dochter heb ik evenwel evenveel rechten als de opdrachtgevers.Dat een begrafenisondernemer meegaat met zulke praktijken is voor ons onvergeeflijk.Zeker als je weet dat de moeder die overleden is de rekening zal betalen en niet de opdrachtgevers. Ook het begroeten in het funerarium wordt geweigerd zowel voor dochter als kleindochter door jullie want we krijgen geen toegangskaartje. Dit zijn praktijken die onvergeeflijk zijn en die we nooit zullen vergeten. Wat we wel mogen op eigen vraag is om voor de kerkdienst even de urne te begroeten voor de andere genodigden aankomen die wel een rouwbrief hadden ontvangen. Wij noemen zulke praktijken die we ook voorlegden aan andere mensen voor een begrafenisondernemer onwaardig en onmenselijk. Dit waren niet de wensen van de overledene. De sereniteit en menselijkheid bij Sereni is ver zoek.
Vorig jaar in november namen wij afscheid van mijn vader, wat zijn wij goed bijgestaan. Ook de haperende muziekinstallatie van de kerk werd zonder problemen door hen opgelost. Toen gisteren een pakje vergeet-me-nietjes in de bus stak een jaar na zijn overlijden, was ik oprecht ontroerd. Een zeer fijne attentie. Dankuwel , het was een moeilijke tijd, maar jullie namen veel van ons over. Zodat wij ons konden focussen opdat belangrijk was. Afscheid nemen.
Herdenking bijgewoond op 20 juni, van corona richtlijnen hadden ze blijkbaar nog niet gehoord. Enkel bij het binnenkomen werd gevraagd om de handen te ontsmetten. Daarna werd me gevraagd bij het plaatsnemen om aan te sluiten. Van social distancing was geen sprake. Ikzelf heb bewust 2 stoelen tussen gelaten. Dit terwijl iedereen zit te wenen en te snotteren!! Ook geen enkele medewerker droeg een mondmasker, terwijl ze close contact hadden met de familie van de overledenen. Onbegrijpelijk!
Zij leveren fantastisch werk. De dienst was prachtig en iedereen wordt goed opgevangen. Als je voorleest, word je goed begeleid. Dat is ook een geruststelling als lezer. Je wordt niet aan je lot overgelaten. De begeleidster heeft een prachtige voorleesstem. Top service, echt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid