facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Serbruyns/W.

"Bij Bakkerij Serbruyns in Zottegem kan je terecht voor artisanaal brood, koffiekoeken met rijke vulling, lekkere taarten en gebakjes en dessertkoekje."
Adres: Grotenbergestraat 22 , Zottegem 9620, BE
Telefoonnummer: 09 360 01 62
Stad: Zottegem
Route: Grotenbergestraat 22
Postcode: 9620



op zoek naar gerelateerd: Bakkerij Zottegem, Bakkerij Sint-Anna, Bakkerij Goossens Zottegem, Sint-Anna Zottegem, Bakkerij Ignace - Zottegem, Bakkerij Aernoudt, Cupcakes bestellen Zottegem, Bakkerij Waegeman
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Maes/Freddy Maes/Freddy 490 meter
Ponnet Ponnet 525 meter Een winkelbediende is te weinig op zondag . Te lange wachttijd . 50 cent meer voor ee...
Van der Eecken/Ignace Van der Eecken/Ignace 688 meter Veel keuze van brood en pistolet
Peter/Axel Peter/Axel 2 km
Recensies
Zeer goede bakker . Een ding is spijtig dat als je om 15 :00 uur nog achter brood wil gaan dat bijna alles is uitverkocht .
Persoonlijk kan ik zeker niet klagen over de vriendelijkheid en ook de service is prima. Toch begrijpelijk dat men niet overloopt van positieve emoties als de stress hoog is ? Zijn de klanten altijd zo vriendelijk ? Bovendien is Vanessa top, zoals veel van de producten die ik al mogen proeven heb !
Zonder twijfel beste bakker in onze stad. Bovendien vriendelijke en vlotte bediening. Vooral Vanessa maakt je dag goed met haar schaterlach, of het nu vroeg in de ochtend of in de namiddag is. Ook "moeilijke" klanten blijft ze kalm en beleefd bedienen. Dikke pluim!
Al het lekkers dat ik al heb mogen proeven is steeds heel erg goede kwaliteit! Bovendien is de service top! Bedankt aan Vanessa om elke dag klaar te staan met een lach op je gezicht! Topper!
Vanessa is de beste!!! Altijd een grapje of een babbel. Heel vriendelijk!!! Het aanbod is groot en heel lekker!!!
Heel lekkere brood en gebak en zeker vriendelijke bediening Vanessa is zeker top maar van de rest valt ook niks verkeerd te zeggen.
Top bakkerij in Zottegem.. pastel de nata en de pancakes zijn super lekker...wij komen zeker terug ... de bediening gaat zeer snel...dikke duim vanessa en Hannelore jullie zijn zeer goed bezig doe zo verder...
Lekkere verzorgde ontbijtmand
2 taarten besteld via e-mail voor de ouders hun verjaardag en moederdag. Beide zeer goed afgeleverd en communicatie via e-mail was fijn. De antwoorden via e-mail waren niet altijd even snel, maar is zeer begrijpelijk dat een bakkerij andere dingen moet doen dan mails beantwoorden. Tot de volgende keer! Tip, steek er een kleine boodschap bij in het vervolg wie de opdrachtgever is, want de ontvanger wist niet goed van wie ze kwamen :-
Kwaliteit van brood en patisserie is uitstekend. Er is een ruim assortiment aan zowel duurdere als goedkopere broden. Ook de ontbijtkoeken en seizoensgebonden producten koekelaringen... zijn heel lekker!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid