facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Senz

Senz
"Soins cosmétiques naturels et bio. Gamme complète pour le visage, le corps et les cheveux. Nous allons simplifier vos rituels beauté grâce à nos produits naturels qui redonnent à votre peau son plein pouvoir et améliorent votre bien-être. Bienvenue chez MAKESENZ !"
Adres: Rue Simonis 60 , Ixelles 1050, BE
Telefoonnummer: 02 640 40 34
Stad: Ixelles
Route: Rue Simonis 60
Postcode: 1050


Openingstijden

Dinsdag: 11:30-18:30
Woensdag: 11:30-18:30
Vrijdag: 11:30-18:30
Zaterdag: 10:30-18:30


op zoek naar gerelateerd: senz automatic, senz paraplu, senz smart, senz paraplu automatic, senz original, senz paraplu mini, senz smart s, senz automatic deluxe
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Multipharma Bailli Multipharma Bailli 55 meter Het personeel is zo professioneel dat ik bijna geen dokter meer nodig heb! Veel vrien...
Planet Parfum Planet Parfum 122 meter Ixelles - Bailli
Wax-Zone Wax-Zone 163 meter "Be You TVotre institut de beauté à Ixelles.Envie d’être dorloté grâce à un soin...
Multipharma Louise Multipharma Louise 337 meter Als ik word aangevallen door een verkoopster die duidelijk gefrustreerd is door haar ...
Vegasme Vegasme 552 meter Vertaald door Google Geweldige winkel waar alles veganistisch is. Afhaalpizza was ech...
Wax Zone Wax Zone 704 meter Faites-vous du bien plus souvent ! Wax-Zone s’adresse aux femmes et aux hommes pressé...
Delbôve Delbôve 831 meter Ik werd heel goed ontvangen door een zeer bekwame verkoopster en ik kan niet wachten ...
Bamboo Bamboo 852 meter
Les Choux Verts Les Choux Verts 1 km aangename winkel. En vriendelijke service, 100% bio en natuurlijke producten.
La Feuille La Feuille 1 km Het was in eerste instantie een vriend die ik lang niet had gezien en die me over dez...
The Body Shop The Body Shop 1 km Snel geholpen. De bruisbal is een aanrader.
Yves Rocher Yves Rocher 1 km Adoro muoto barato
Kiko Milano Kiko Milano 1 km Onbeleefde verkoopster
Planet Parfum Planet Parfum 1 km Ixelles - Toison d'Or
Recensies
Ik heb een geweldige tijd gehad met mijn oma tijdens de workshop gepersonaliseerde handbalsem en crème. Sophie begeleidde ons stap voor stap bij het creëren van onze cosmetica, met zachtheid en geduld. Heel erg bedankt, we komen terug!
Een vriend had me een workshop aangeboden bij MakeSenz die helaas niet door kon gaan wegens quarantaine. Dit veranderde in een tegoed dat ik in hun winkel kon gebruiken. Goed ontvangen, de adviseur heeft me heel goed geholpen bij mijn keuze van producten, die meer lokaal is. Goede ervaring, kan niet wachten om het allemaal te proberen! Dankjewel !
Gezond Glow Serum Koop een dag in de winkel om te passen op advies van de verkoopster, test succesvol en bestel in grotere hoeveelheden via de site. Blij met mijn aankoop en bedankt voor de vriendelijke woorden bij mijn bestelling : Een aankoop die zinvol is en glans geeft aan het dagelijks leven....
Een aanpak met respect voor de planeet die ons goed doet! De producten zijn, afgezien van hun doeltreffendheid, prettig in gebruik. Ik raad vooral de gezichtscrème aan.
We ontdekten MakeSenz met een workshop om onze eigen gezichtscrème te maken : Zeer goede workshop met duidelijke uitleg over de eigenschappen van elke olie en hydrolaat. We zullen het in de toekomst zelf thuis maken : Bedankt!
Ik heb online besteld en mijn bestelling kwam heel snel aan, ik ontving zelfs een klein handgeschreven briefje om me te verwelkomen voor mijn 1 straatbestelling. Het raakte me Ik hou van hun producten en niet alleen omdat ze natuurlijk zijn maar ook omdat ze effectief zijn.
Zeer goede winkel als je op zoek bent naar "beauty" producten om je huid goed te verzorgen. U vindt er natuurlijke en originele producten. Zoals ik altijd adviseer in het kader van speciaalzaken, als je iets specifieks zoekt, schroom dan niet om het te vragen. Het personeel toont een grote kennis van de producten en zal u zeker perfect begeleiden om intoleranties of allergieën te vermijden. Een winkel om zonder aarzeling aan te bevelen.
De dagcrème bedoeld voor de gevoelige huid is qua samenstelling veel te rijk. Hierdoor werden mijn huidproblemen erger. Ik gaf het aan een persoon met een normaal huidtype en helaas deed het probleem zich opnieuw voor, ze kreeg na gebruik een vette huid.
Ik heb de winkel nog niet bezocht. Hoewel het er mooi uitziet en ik kijk er naar uit om dat te doen. Ik heb al mijn producten laten verzenden, een keer zelfs gratis omdat ik dat zelf was vergeten. De producten hebben een opmerkelijke kwaliteit en het personeel uitstekend.
De winkel waar je de juiste recepten en grondstoffen vindt om zelf aan de slag te gaan! Er zijn zelfs workshops, de meiden zijn gepassioneerd en dat merk je, altijd goed advies om te geven of te nemen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid