facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sensitive Care

Sensitive Care

Info

Sensitive Care is een schoonheidssalon dat zowel klassieke behandelingen aanbiedt, alsook wellness-behandelingen voor (ex-)kankerpatiënten. Afspraken kunnen telefonisch of via email gemaakt worden. Enkel Cash of de Bankcontact app worden geaccepteerd.



"Sensitive Care is een schoonheidssalon met winkel die aandacht geeft aan het welzijn van de klant als aan de natuur. Daarom werken wij met de 100% natuurlijke producten van RainPharma.Specialisatie: massages en gelaatsverzorgingen voor kankerpatiënten.Op afspraakDi 9u00 - 21u00Woe 9u00 - 18u30Do 9u00 - 21u00Vrij 9u00 - 18u30WinkelDi 16u30 - 18u30Woe 16u30 - 18u30Do 16u30 - 18u30Vrij 16u30 - 18u30Za 9u00 - 14u00"
Adres: Koolsveldlaan 40, 2110 Wijnegem
Telefoonnummer: 0484 30 95 24
Stad: Wijnegem
Route: Koolsveldlaan 40
Postcode: 2110


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Feeling Good Massage, Massage volledig lichaam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
UGO UGO 354 meter Professionele aanpak in een mooie omgeving
ShaNails & Beauty ShaNails & Beauty 364 meter Heerlijke dames met veel vakkennis. Fijne familiale en eerlijke sfeer!
Zen Kapper Zen Kapper 1 km Rustgevende wellness kapsalon/ luxueuze shiatsu massagezetel/ anti stress hoofdmassag...
IU Wijnegem Shopping IU Wijnegem Shopping 1 km shoppingcenter blijft een leuke plek om te vertoeven...nu minder met al dat corona ge...
iU Shops iU Shops 1 km #meer personeel in drukke periode zou voor iedereen aangenaam zijn
Monai Monai 2 km Super leuke ervaring opgedaan en Sarah heeft da Super goed uitgelegd. Eerst cursus is...
Beauty Studio 't Schoonheide Beauty Studio 't Schoonheide 2 km Altijd een persoonlijke, aangename ontvangst. Een plaats om tot rust te komen.
ORLY Belgium ORLY Belgium 3 km ORLY is an American manicure brand founded by Jeff Pink
Recensies
Bij Sensitive Care word je elke keer ontvangen door een vriendelijk gezicht. Ellen heeft ook de nodige ervaring om je op professionele wijze verder te helpen. Zeer aan te raden!
Geweldig ontspannende behandelingen met gebruik van natuurlijke en Belgische producten. Ellen is geschoold in zowel klassieke behandelingen als zorgprofielen.
Gewoon een geweldige ervaring geen woorden voor buitengewoon met 1woord fantastisch een echte aanrader
Wat een geweldige ervaring, ben nog steeds helemaal "zen" van mijn gelaatsverzorging deze ochtend. Een uur "me-time" dankzij de gouden handen van Ellen van Sensitive Care en de top natuurproducten van RainPharma. Ze neemt de tijd om een pers.verzorging op basis van jouw huidtype te bepalen, wat voel je je dan belangrijk als klant, heerlijk!! :-
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid