facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SENSI

SENSI

Info

Sensi Events staat voor trendy,stijlvolle catering en events op gastronomisch niveau! Wij staan garant voor een perfecte service met kwalitatieve producten



"Graag heten we jullie welkom in onze zaak. Dineren kan van dinsdag tot zaterdag op onze verwarmde en afgesloten veranda. Altijd welkom voor de lunch op vrijdag en zaterdag!Bij Sensi maken we alle soorten gerechten met een leuke twist, daarnaast is de totaal beleving bij ons een must. Cocktails, heerlijke cool climate wijnen, muziekje op de achtergrond..Ons zaaltje binnen is geschikt voor feesten, recepties en brunch tot 40 personen. Contacteer ons voor vragen of offertes! Groetjes Leena & Yves"
Adres: St gillislaan 104, 9200 Dendermonde Dendermonde
Stad: Dendermonde
Route: St gillislaan 104
Postcode: 9200 Dendermonde



op zoek naar gerelateerd: Sensi menu, Sensi restaurant, Sensi #kalmthout, Sensi review, Sensi concepts reviews, Sensi Seeds, SENSI pop-up, Restaurant Kalmthout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
bbqaanhuis bbqaanhuis 1 km Tof concept maar we hadden de verkeerde moment gekozen. Slechts keuze uit twee vaste ...
Slager Traiteur Tubex Michielsen Slager Traiteur Tubex Michielsen 2 km Mooie schotels, voldoende eten, vers. De prijs was nog niet aangepast op de site. Wer...
Barbeq Joe Barbeq Joe 2 km Tof concept maar we hadden de verkeerde moment gekozen. Slechts keuze uit twee vaste ...
Traiteur Bart Vackier Traiteur Bart Vackier 4 km Een leuk tuinfeest, een mooie ontvangst en veel toffe mensen, met vrienden van vroeg...
Recensies
Heerlijk gegeten bij Sensi Concepts. Om te drinken koos ik voor de Lillet apéritief met clementine. De smaken waren zeer lekker en verassend en niet te zoet. Perfect voor een apéritief. We kozen als voorgerecht voor 2 gerechten om te delen: de mini kaaskroketjes en flammkuchen met spek, rode ui en zure room. Beide gerechten waren super lekker. De kaaskroketjes bleven lang warm en smeuïg vanbinnen en de flammkuchen had veel smaak. Als hoofdgerecht kozen we voor de filet pur met de gegrilde Romeinse sla en Parmezaan frietjes met truffel. Het vlees was goed gebakken en van goede kwaliteit. De sla was zeer fris en de frietjes ook zeer lekker. Ook de porties zijn hier zeer ruim. Het personeel is zeer vriendelijk en het interieur is prachtig. Prijs kwaliteit een zeer goed restaurant!
Eerste X en zeker niet de laatste! Apero bites en starters 2 share zijn een echte aanrader !! Terras met vakantie gevoel en fijne bediening!!
Top Restaurant, op korte tijd de place to be geworden in Kalmthout, zeer lekker eten, menu veranderd regelmatig zodat ze altijd met verse producten kunnen werken. Momenteel mijn stam restaurant. Leena een top gast vrouw en Yves een Top kok.
Kerstmenu besteld bij Sensi. Wat een verwennerij. Heerlijke gerechten, ben nu benieuwd wat we gemist hebben. We gaan binnenkort ook zeker eens langs!
Een zeer lekker wekelijks menu voor een mooie prijs. Zeker een aanrader!Eten: 5/5
Tijdens de onzalige covid-periode kennis gemaakt met Sensi Concepts en hun unieke afhaal-formules. Hun foodboxen zijn eenvoudig te bestellen, visueel aantrekkelijk gepresenteerd, voorzien van een simpele en duidelijke handleiding en bovenal ONGELOOFLIJK LEKKER! Hun nieuwjaarsmenu was zo mogelijk nóg beter! Dat ons feestje op ouderjaarsavond een denderend succes werd is voor een groot stuk op rekening van Sensi Concepts te schrijven. Bedankt voor alles. En tot héél snel!
Zonder verwachtingen naar deze vrij nieuwe zaak gaan uiteten , wat ons echter tegenviel zijn de prijzen voor wat je krijgt en ook de kabeljauw en zijn bijhorende saus waren ondermaats .. je betaald toch gemakkelijk €140 vr 2 pp en de steaks zijn lekker maar veel te weinig vlees ‍ Neen voor onze geen retour ..maar wensen hun uiteraard veel succes met hun zaak Parkeren: Parkeerplaats voor de deur en in de directe omgeving
Heel verzorgd diner: voorgerechten, hoofdgerechten en dessertjes waren heerlijk. Daarbij werd een zeer handige en overzichtelijke uitleg meegegeven om het thuis op te warmen. Enkel jammer dat bij de fazant meer vet dan vlees aanwezig was ... Maar onze kerstavond was door al het lekkers zeker geslaagd!
Dankzij de heerlijke gerechtjes van Sensi hebben wij heel gezellig oudjaar gevierd! De duidelijke instructies zorgden ervoor dat de verfijnde gerechtjes vlot en eenvoudig op te warmen zijn. Een echte aanrader!
The place 2 be in Kalmthout & omstreken. Het eten was heerlijk, er wordt duidelijk gekozen voor kwaliteitsvolle producten. Het personeel was ook allemaal super vriendelijk! Een unieke setting, sfeervolle inrichting. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid