facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sense Cleaning & Services

Sense Cleaning & Services

Info

Sense Cleaning & Services: specialist in Hotel schoonmaak

Geschiedenis

Sense Cleaning & Services is opgericht na ruim 12 jaar ervaring in binnen en buitenland, en is naast reguliere schoonmaak gespecialiseerd in Hotelschoonmaak. Sense Cleaning & Services behoord tot een van de meest toonaangevende bedrijven in Belgie binnen de Hotelschoonmaak.

Sense Cleaning & Services heeft in Belgie een landelijke dekking. In Belgie werkt Sense Cleaning & Services met eigen medewerkers.
De dienstverlening van Sense Cleaning & Services bestaat uit een breed pakket van schoonmaakwerkzaamheden en aanverwante diensten. Sense Cleaning & Services heeft zich altijd gericht op het marktsegment hotels en is hierin marktleider, met een afgestemd dienstenpakket.
Sense Cleaning & Services is een specialist in de schoonmaak van hotels. De kennis en ervaring die Sense Cleaning & Services heeft opgebouwd in dit marktsegment biedt grote voordelen voor onze opdrachtgevers.
Naast het reinigen van de hotelkamer, algemene ruimten en het restaurant, biedt Sense Cleaning een groot scala aan aanvullende diensten. Zowel het verzorgen van de minibar, de linnen-verzorging en het verzorgen van de afwas in de keukens, als vloerreiniging en vloerrenovaties, tapijtreiniging, dieptereiniging sanitair, dieptereiniging keukens, gordijnenservice en glas-bewassing behoren tot onze service. Wij besteden onophoudelijk veel tijd aan een nog completer pakket van diensten, dat wij onze huidige en toekomstige opdrachtgevers kunnen aanbieden.

Adres: Mosstraat 51A, 9260 Wichelen
Telefoonnummer: 3252503630
Stad: Wichelen
Route: Mosstraat 51A
Postcode: 9260


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid