facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sensai

Sensai
"SENSAI ademt de sfeer uit van een authentiek Japans restaurant. U wordt er op een elegante en attente manier bediend met op de achtergrond het karakteristieke geluid van de pepermolens. Eten in Sensai is niet alleen een gastronomische ervaring, het is ook een waar spektakel. De chef toont vlak bij u tafel zijn technieken. Behendig transformeert hij voor u de fijnste en verste ingrediënten in een heerlijke gerecht."
Adres: Albert I Promenade 11 , Oostende 8400, BE
Telefoonnummer: 059 23 89 85
Stad: Oostende
Route: Albert I Promenade 11
Postcode: 8400


Openingstijden

Maandag: 12:00-14:30
Maandag: 18:00-23:30
Woensdag: 12:00-14:30
Woensdag: 18:00-23:30
Donderdag: 12:00-14:30
Donderdag: 18:00-23:30
Vrijdag: 12:00-14:30


op zoek naar gerelateerd: sensai kanebo, sensai ninja, sensai producten, sensai make up, sensai judo, sensai japan, sensai foundation, sensai cosmetics
Recensies
Samen met mijn vriendin een grote bestelling geplaatst, toch wel teleurgesteld. Er werd ons iets extra beloofd vanaf je boven €20 bestelt.. dit was niet het geval, maar bon misschien was het druk daar kan ik zeker en vast nog inkomen. Na onze bestelling begonnen we een aantal reviews te lezen en begonnen toch wel bang te worden maar besloten om te wachten en zelf te proeven voor we een visie vormden. Helaas hadden de reviews gelijk. Het ‘plaksel’ van de rijst smaakte inderdaad bepaald zuur, niet meteen maar na een tijdje begon je toch een vreemde smaak in je mond te krijgen. De gyozas waren echter wel zeer lekker volgens mijn vriendin die een kenner is, de zalm nigiri was buiten het plaksel heel lekker met zeer verse zalm. De sake maki was echter ook lekker maar dan komen we aan bij de zalm komkommer krokante uit maki… bepaalde zalm stukjes waren hier bruin.. leek eigenlijk bijna op tonijn, en deze waren ook echt wel iets zuurder dan de andere. We wouden het toch een kans geven.. maar helaas was dit een teleurstelling…
Een goede ontvangst bij binnenkomst. We waren de enige, dus twijfelden of het wel open was. Naarmate we enkele minuten zaten, kwamen de eerste gasten voor showcooking binnen. Zelf hadden we een menu via VakantieVeilingen geboekt gewonnen met bieden. We kregen hiervoor een 3-gangen menu en hebben geen spijt dat we dit restaurant kozen. De porties waren groot genoeg voor een menu! Echter zou ik hier niet zelf komen eten, leek me eerder een vervallen en oubollig restaurantje. De showcooking was wel eens leuk om te zien en lijkt me leuk om te doen ook.
Over deze zaak zijn negatieve zaken gedeeld waar ik helemaal niet mee eens ben. De zaak is zeker niet oudbollig, interieur brengt wat modernere Japanse stijl mee,de teppanyaki afdeling staat degelijk geplaatst met voldoende zitplaatsen. Mijn gemengde vleesschotel ben de naam bijster was lekker van smaak en helemaal niet taai. Het victoriabaars menu vond mijn partner heel geslaagd. De bijgerechten waren ruim voldoende en ook lekker van smaak. Over de witte rijst kan ik mij niet uitenniet geproefd. Klanten die een suchi gerecht hadden genuttigd heb ik zien genieten van hun maaltijd en alles was op. Toiletten waren ook net. We hebben de teppanyaki chef bezig gezien en je ziet dat ze plezier heeft in haar werk, ook de overige gerechten neemt ze onder haar hoede. Over de bediening: vlot,vriendelijk maar tover eens een lach op jullie gezicht.. Dit is volledig onze mening en we vinden dat die negatieven niet correct zijn. Beste lezers,ga het daar gewoon eens proberen en plaats dan ook uw eigen mening. SMAKELIJK..
Via social deals met de dochter sushi gaan eten. De sushi was lekker en de bediening was Eten: 4/5
Leuke ervaring met showcooking Japans , gezellige sfeer en super lekker eten. Een aanrader!
Goed ontvangen daarna aan ons lot overgelaten. Geen vragen over ons bediening of eten gekregen. Gewoon betalen en niet meer terugkomen. Jammer, ik heb al beter japans gegeten.
Vriendelijke ontvangst. Dame moet alles alleen doen. Ontvangen, dranken, koken, serveren en afrekenen. Over smaak valt te discussiëren. Maar wij vonden het een beetje saai, veel bouillon smaak, karakterloos voor de 5 gangen menu. We hebben het geprobeerd, maar is niets voor ons. Te oubollig, stoffen servieten en vuile toiletten zijn niet ons ding.
Decepcionado, pedimos o menu de 5 pratos, uma sopa sem sabor, a salada com 2 pequenas folhas, o prato principal bom mas uma porção mínima, talvez a quantidade ideal para uma criança. Sai de lá com fome. Sou média com 1.70 e 60kg. 9.90 € para um pequeno Sake O atendimento é bom, nada excepcional mas ok!
Wij hadden gereserveerd met social deal. Hartelijk ontvangst en zeer lekker gegeten. Vooral de pokebowl met kip en pokebowl met rund blijven ons bij.
Het eten was super, gelijk de service! Er heerst een gezellig sfeer waarbij je je op gemak voelt. Het zaak is zeer proper en zeker een bezoekje waard! Dit noem ik pas een Japanse sterrenrestaurant! Aanraders: Yumi menu en Fuji menu.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid