facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Seniorplaza

Seniorplaza

Info

Seniorplaza is een totaalcomplex met een woon-zorgcentrum "zorghotel", assistentiewoningen, kortverblijf en dagverzorgingscentrum. En dit voor iedereen uit de ruime regio!

Geschiedenis

Seniorplaza is een totaalcomplex met een woon-zorgcentrum "zorghotel", assistentiewoningen, kortverblijf en dagverzorgingscentrum. En dit voor iedereen uit de ruime regio!
Daarnaast kan u verschillende winkels en diensten terugvinden op onze winkel- wandelboulevard. Of wat dacht u van het volgen van een leuke workshop, lezing, filmvoorstelling en zo veel meer georganiseerd door Plazarama?



"Seniorplaza - Wzc en assistentiewoningenWillebroek bestaat uit een woonzorgcentrum en assistentiewoningen vroegere serviceflats en maakt deel uit van de groep Korian"
Adres: Overwinningsstraat, 133, 2830 Willebroek
Telefoonnummer: 038607000
Stad: Willebroek
Route: Overwinningsstraat, 133
Postcode: 2830



op zoek naar gerelateerd: Woonzorgcentrum Willebroek, Ten Weldebrouc, Overwinningsstraat Willebroek, Korian, Woonzorgcentra, Korian rusthuizen, Facebook Seniorplaza, Seniorplaza Willebroek zwembad
Recensies
Mijn vader kwam hier in kortverblijf als palliatieve kankerpatient. De infrastructuur is prachtig, en het opzet is zeker de moeite waard. De verzorging laat echter heel wat te wensen over. Dit heeft vnl te maken met te weinig en onder gekwalificeerd personeel en interims die van toeten noch blazen weten. Met momenten worden de bewoners echt onmenselijk behandeld. Neen dit WZC is zeker geen aanrader voor mensen die hulp en verzorging nodig hebben. Dit staat zeker niet in verhouding met de prijs die je betaalt om daar te verblijven.
Ooit stage hier gelopen als zorgkundige.. Hoe mensen hier behandeld worden is niet normaal en dat voor een hoge prijs . Nee bedankt dit is echt geen aanrader als rusthuis!!
Goede multidisciplinaire samenwerking om de residenten een zo goed mogelijke verzorging en een aangenaam verblijf te geven. Vlotte communicatie met de diensthoofden, die steeds voor je klaar staan! Dit alles is de perfecte combinatie voor een leuke werksfeer!
Zeer goede organisatie.Lekker eten in het restaurant,de kasrt mocht iets uitgebreider zijn.Top bediening. Prima uitleg gekregen .
Heel vriendelijke bediening door de 2 dames, lekker geluncht!
Prachtig en zéér mooie accommodatievele mogelijkheden en netjes onderhouden lijkt me op het eerste zicht geweldig om je oude dag te slijten
Super goede gerechten dat goed verzorgd aan tafel komen. Beleefd, goed opgeleid personeel en heel aangename gastvrouw. Topper
Super modern gebouw grootte kamer frigo en een grootte badkamer verschillende activiteiten in de week
Gezellig tafelen, eten goed, drank wat te duur.
Zeer onvriendelijke bediening. Niet kindvriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid