facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Semois Aventure

Semois Aventure

Info

Parc Aventure de Bouillon

Geschiedenis

Parc Aventure à Bouillon
Organisation de séminaire
Descente de la Semois en kayak, radeau, kraft - raft
Organisation de cours survie en forêt

Adres: Carrière de Beaubru, RN 89 , Bouillon, 6830 Bouillon (België)
Telefoonnummer: 0032496529254
Stad: Bouillon
Route: Carrière de Beaubru, RN 89 , Bouillon
Postcode: 6830


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: bouillon, semois kayak, semois aventure parc, avonturenpark bouillon, bouillon adventure park, touwenparcours bouillon, via ferrata bouillon, avonturenpark semois
Recensies
Wij hebben de combinatie-activiteiten gedaan met onze scoutinggroep 14-17jr. Iedereen vond het erg leuk. Het boogschieten viel een beetje tegen met scheve pijlen, maar ach dat mocht de pret niet drukken.
Leuke touwklimbaan, niet de grootste uitdaging. Wel rustig en je kunt op je eigen tempo werken. Er is mogelijkheid om pakketten samen te stellen van activiteiten die je wilt doen.
Vriendelijk personeel dat uitleg in het Nederlands geeft. Betaald om een half uur te boogschieten, uiteindelijk meer dan een uur geschoten zonder meerkost... Top!
Ik ben niet verder gekomen dan de website. Die werkt van geen kanten, plug-ins worden niet ondersteund. Jammer, Ze staan vrij goed bovenaan in Google maar de website nodigt niet uit tot verder informeren. Gemiste kans.
Beetje chaotisch georganiseerd, maar de moeite waard!
Vriendelijke en behulpzame mensen. Leuke activiteiten
Absoluut prachtig! De instructeurs zijn erg aardig, en vooral erg geduldig : Kortom, absoluut om te proberen. We hadden recht op verschillende activiteiten dankzij een Bongo, allemaal op ons gemak.
Site moeilijk toegankelijk omdat slecht aangegeven. Personeel +/- aardig afhankelijk van de facilitator. Vage informatie over de inhoud van het boomklimpakket bij het afrekenen. Ongelooflijk korte cursus die maar één keer kan worden gedaan: 35 minuten training inbegrepen met mijn 6-jarige zoon. Als volwassene voltooi ik de cursus in minder dan 10 minuten. Voor 20 euro per persoon verwachten we zeker een langer parcours maar ook wat origineler. Sommige veiligheidslijnen zijn ook aan het verouderen, zo niet aan het einde van hun looptijd.
Een paar uur besteed aan het afmaken van alles wat ze te bieden hadden. Absoluut geen aanrader voor mensen die hoogtevrees hebben. De gidsen weten wat ze doen dus luister goed naar hun instructies en volg de regels voor je eigen veiligheid. Je kunt er snacks en drankjes kopen. Het leukste om te doen is de "deathride", de tokkelbaan.
Tussen vrienden voor een "Adventure Day" -formule, ik heb een geweldige tijd gehad ... De site is niet buitengewoon hoofdweg in de buurt, maar de activiteiten zijn gevarieerd en het personeel glimlacht, behulpzaam en geduldig. We hebben de 6 uur daar niet gezien. Super voor groepsactiviteiten zonder grote sportieve of acrobatische pretenties. Degenen die gewend zijn aan klimmen en hoogten, lopen daarentegen het risico een beetje gefrustreerd te raken. We blijven in de vrije tijd voor alle leeftijden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid