facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Semaille/Pascal

Adres: Rue de la Croix de Pierre 87 , Saint-gilles 1060, BE
Telefoonnummer: 02 534 49 40
Stad: Saint-gilles
Route: Rue de la Croix de Pierre 87
Postcode: 1060


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Maison Médicale Santé Plurielle Maison Médicale Santé Plurielle 164 meter Een team dat echt aan de top staat, raad ik ten zeerste aan !!!
P. Stadion P. Stadion 477 meter
Recensies
Ik wachtte een half uur op Dr. Semaille en hij kwam niet. Een dame die bij mij stond te wachten, vertelde me dat het de derde keer was dat ze een consult probeerde te krijgen, maar dat ze elke keer 30-45 minuten wachtte zonder de dokter te kunnen ontmoeten.
De dokter was niet al twee keer in 1 week geweest. Toch stond het genoteerd in het 'open' schema. We waren met meerdere mensen, waaronder oude mensen die 45 minuten buiten kwamen en bleven. Niet verantwoordelijk. Neem ook de telefoon niet op.
Goede buurtdoktoren. Ruime spreekuren en alleen de afgesproken prijs rekenen. De heer Semaille is een beetje serieus maar bekwaam. Mevrouw Defalla is jonger maar ook bekwaam, vriendelijk en communiceert goed. Ik ben blij dat ik ze in de buurt van mijn huis heb. Aanbevolen door de plaatselijke apotheek Schoonjaens
Maandagochtend is altijd erg vol
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid