facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sellerie Mahieu

Sellerie Mahieu

Info

vente de matériel d'équitation dans toutes les gammes de prix et de qualités

Adres: rue Defuisseaux 156B, 7333 Tertre, Hainaut, Belgium
Telefoonnummer: 003265641651
Stad: Tertre
Route: rue Defuisseaux 156B
Postcode: 7333



op zoek naar gerelateerd: Sellerie Online
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BusiGap BusiGap 2 km Prijsaanvraag gedaan op 09/10/21, tot op heden geen reactie. Jammer, vonden we elders...
Recensies
Zeer goede bediening
Heel leuk voor te winkelen
Goede service
Grote stoffering met veel keuze. Het personeel is super aardig. Het enige nadeel, aangezien er veel artikelen zijn, kan het soms "rommelig" overkomen. Maar dat is niet erg gezien de vriendelijkheid van het personeel dat je graag helpt vinden wat je zoekt.
Gisteren bij toeval de winkel gezien 03/08/23 zeer verrast door de geweldige ontvangst en de professionaliteit en het geduld van de 2 dames. En in tegenstelling tot wat men zou denken, is het niet duurder dan bij sommige grote merken.
Er is alles, overal .... maar ongetwijfeld wat om je geluk te vinden! Altijd goed advies, een warm welkom en prijzen afhankelijk van wat je zoekt. Ik kom er al jaren en ben niet van plan om te veranderen.
Ik heb deze plek voorgesteld aan mijn zoon gepassioneerd door paardrijden en hij wilde niet meer uitgaan? Zeer vriendelijk, geduldig en attent personeel. Ik ga zonder zorgen terug
Locatie zeer goede diensten onberispelijk
Dit is de tweede keer dat ik naar deze bekleding ben geweest. De verkoopsters zijn professioneel, prettig en begrijpen direct wat je zoekt! U vindt er een ruime keuze voor paarden.
Geweldige plek voor ruiters
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid