facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sellerie de Waimes

Sellerie de Waimes

Info

Sellerie ayant + de 30 ans d'expérience.
Pour toutes disciplines;
toutes saisons;
toutes tailles!



"40 ans d'expérienceUne vraie caverne d'Alibaba! Aussi spécialisée dans le matériel pour mini poneys.L'amour et le respect des chevaux est le moteur principal de la maison.Connue autant dans le monde des chevaux pour leurs multiples activités comme: l'élevage Anglo-arabes, Shetland, Mini-Shetland, Mini-horse; le sport jumping, dressage, complet, attelage, rando, ethologie; que la vente de matériel pour le cheval et son cavalier, pour toutes les disciplines, dans toutes les gammes, et pour toutes les bourses."
Adres: Rue de Saint-Vith, 7A, 4950 Weismes
Telefoonnummer: 080679054
Stad: Waimes
Route: Rue de Saint-Vith, 7A
Postcode: 4950


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 12:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Gymnastique Waimes ASBL La Gymnastique Waimes ASBL 851 meter Vertaald door Google HET IS MIJN GRS CLUB Origineel C EST MON CLUB DE GRS
Foot 2000 Waimes Foot 2000 Waimes 2 km Vertaald door Google Ik ben het die u hartelijk dankt voor uw fantastische service. J...
Recensies
De eerste indruk als je binnenkomt: wat een zootje en wat een voorraad... de rekken hangen en liggen tot aan het plafond overvol waardoor het totaal niet overzichtelijk is. Soms liggen er beschimmelde lederen artikelen met labels eraan van 5 jaar oud. Ze hebben er heel veel en voor de liefhebber is het een prachtige zaak als je weet wat je zoekt, maar wij konden geen assistentie krijgen aangezien de uitbaatster druk aan het keuvelen was met hopelijk een klant. Ze gaf ook niet aan ons gezien te hebben of later te woord te staan. We zijn dan ook zonder resultaat weer naar buiten gegaan.
Zeer groot assortiment. Zeer behulpzame dame. Leuke dingen gekocht.
Mooie shop en vriendelijk personeel.
Leuke plek veel dingen en zeer vriendelijk personeel
Prima winkel met een enorm aanbod. De eigenaren hebben zelf al jaren paarden, dus hun ervaring is ook gebaseerd op de praktijk. Ze organiseren ook evenementen, supergezellig en toegankelijk voor het hele gezin! Parkeren voor de winkel of andere parking op 30m.
Ali Baba's grot voor paardenliefhebbers! Zeer professionele eigenaar. Uitstekend adres van kwaliteitsmateriaal, goede ontvangst, goede sfeer, geweldige ervaring en eenvoud.
Zeer goede bekleding biedt goede producten die ik erg leuk vind !!
Enorme keuze aan apparatuur een echte Ali Baba-grot en supervriendelijk personeel.
Alles voor je mini's: zowel minipony als minirijder... een echte grot van Ali Baba, genoeg om de meest veeleisende en de meest gepassioneerde tevreden te stellen.
Zeer mooie bekleding, veel keuze, aardige baas
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid