facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Selexion

Selexion

Geschiedenis

Nous vous offrons une gamme de produits complète et de qualité supérieure.



"BREDA ENTREPRISE: entreprise familiale qui regroupe diverses activités: électricité générale, domotique, ventilation, installation sanitaire, parlophonie, installation de bornes de rechargement de véhicules électriques. Projets, devis, installations et dépannages.BREDA LIGHTCENTER VIRTON: showroom, fourniture et pose de luminaires. Eclairage intérieur, extérieur, technique, pour particuliers et professionnels.BREDA SELEXION VIRTON: magasin spécialisé en petits et gros électroménagers : vente, livraison, installation et dépannage.Comptoir de matériel électrique pour particuliers et professionnels.Concentration de services sur un même site de 1000m²"
Adres: Val d’Away 19, 6760 Virton
Telefoonnummer: 063 57 97 05
Stad: Virton
Route: Val d’Away 19
Postcode: 6760


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: selexion winkels, selexion geel, selexion folder, selexion diest, selexion buggenhout, selexion willebroek, selexion zingem, selexion zomergem
Recensies
UITSTEKENDE service na verkoop!!! we konden de installatie van een tv niet regelen: 15 'nadat ze er waren en me hielpen: geen kosten gevraagd! Dankzij hen!!!
Helaas niet gevonden wat ik zocht, wel erg mooie showroom
Zeer vriendelijke ontvangst, glimlachend, attent, helaas hadden ze niet wat ik zocht, maar ze aarzelen niet om andere verkooppunten te adviseren. ik raad aan
Bedrijf dat de elektrische installatie van ons nieuwe huis heeft uitgevoerd. Zeer goed professioneel werk, offerte en schema gerespecteerd. Prijzen meer dan redelijk. Uitstekende opvolging en dienst na verkoop. Adviseren !
Al geruime tijd klant, we zijn erg blij met de ontvangst en service wanneer we KOPEN. Helaas, drie keer, voor advies in hun branche en voor een reparatie, was de service niet op peil, laat staan ​​hartelijk en behulpzaam, dus we gaan ergens anders heen. Jammer.
Zeer hartelijke ontvangst, topservice met aanvullend advies. We zijn altijd heel goed geholpen.
Serieus bedrijf en zorgt voor een goede service na verkoop
Producten van zeer goede kwaliteit, zeer vriendelijke medewerkers die de producten kennen en klanten weten te adviseren. Uitstekende en snelle service.
De verkoper nam de tijd om er zeker van te zijn dat mijn toekomstige kookplaat aan onze verwachtingen zou voldoen tegen een redelijke prijs.
Wij zijn stamgasten in Breda. We kennen de familie, hun ernst en bovendien hun medeleven!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid