facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SelectTogether Cruises

SelectTogether Cruises

Info

SelectTogether biedt u cruises met Nederlandstalige begeleiding en Cruise Specials, geselecteerd door cruisespecialisten!

Geschiedenis

Het SelectTogether Team selecteerde samen met haar cruisespecialisten uit het brede aanbod cruises een twintigtal afvaarten die u dat tikkeltje extra bieden. Ze zijn opgedeeld in twee categorieën: begeleide cruises en cruise specials.

Begeleide cruises
De begeleide cruises bieden het beste van beide werelden. U reist in alle vrijheid, maar tegelijk kunt u steeds beroep doen op een ervaren begeleider van start tot aankomst. De begeleider staat u bij tijdens het inchecken, maakt u wegwijs op het schip, dineert ‘s avonds samen met de groep in het hoofdrestaurant en is op vaste uren bereikbaar op een afgesproken locatie.
Tijdens de reis zijn er een aantal begeleide excursies waar u optioneel aan kan deelnemen. Wenst u er alleen op uit te trekken met uw reisgezelschap? Dan staat niets u in de weg! Het leuke aan onze begeleide groepscruises is dat u volledig vrij bent maar toch steeds een vertrouwd iemand in de buurt hebt!
Cruise specials

De Cruise Specials zijn niet-begeleide, geselecteerde afvaarten die u dat tikkeltje meer bieden omwille van drie redenen. Door hun uitzonderlijke bestemming – zoals de cruise special naar Thailand; of door hun gloednieuw schip – zoals de specials met de Koningsdam; of door hun uniek karakter – zoals de zeilcruise met een viermaster of met een luxe megayacht.

Adres: Vindictivelaan 6, 8400 Oostende
Telefoonnummer: 059708770
Stad: Ostend
Route: Vindictivelaan 6
Postcode: 8400



op zoek naar gerelateerd: Begeleide cruises
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Airline Tickets  book2fly Airline Tickets book2fly 552 meter Airline or plane tickets @ competitive prices
JPS Tours JPS Tours 2 km Als alleenstaande rolstoelgebruiker zocht ik vakantiemogelijkheden..heel weinig voors...
Rustaandekust Rustaandekust 2 km Wij hebben een zeer fijn verblijf gehad dankzij het goede weer. Maar de foto's die op...
Briek Vrije Tijd Briek Vrije Tijd 3 km Briek is een vrijetijdsdienst in Oostende voor (jong) volwassen personen met een vers...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid