facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Selectair Reizen De Witte Merel

Selectair Reizen De Witte Merel

Info

In 1983 richten Jos Carlier en Betsy Aerts het toen nog wat kleinschaliger reisagentschap en autocarbedrijf “De Witte Merel “ op.

Geschiedenis

Vandaag, 30 jaar later, zijn wij uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf dat zijn klanten op alle gebieden van het concept 'reizen' kan voorzien van kennis, inzet, raad én daad! Ons reisbureau, gelegen in de Minderbroedersstraat 31 te Sint-Truiden, huist 4 enthousiaste medewerkers die gespecialiseerd zijn in het adviseren en samenstellen van de gewenste reis. Door jarenlange professionele en persoonlijke ervaringen staan zij u bij in het zoeken naar de op uw maat gemaakte reiservaring.

Naast reizen uit het gamma van onze betrouwbare partners stellen wij zelf ook à la carte eendags- en meerdaagse reizen samen. Sinds een tweetal decennia fungeert Guy Loyaerts, Loyke voor de reisvrienden, als een betrouwbare reisleider. Samengebundeld met zijn ontembaar enthousiasme schotelt hij onze klanten stuk voor stuk pareltjes van reizen voor.

De uitvoering van de bij ons gereserveerde reizen (organisatie in handen van onszelf of in handen van jeugdverenigingen, sportclubs, supportersverenigingen & vrije tijdsbewegingen) gebeurt door onze eigen touringcars. Op dit ogenblik bestaat ons betrouwbaar wagenpark uit 20 bussen (van 54 tot 8 plaatsen) waaronder 12 touringcars, 6 schoolbussen en 2 minibussen die instaan voor het transport naar de luchthaven. Onze chauffeurs doen steeds hun uiterste best om de klanten zo veilig en vlot mogelijk van hun wensen te bedienen.

Al onze touringcars zijn uitgerust met WC, video, DVD, koelkast, koffiezet, GPS, airco, enz.

Adres:
Telefoonnummer: +32(0) 11 68 54 62
Stad: Sint-Truiden


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Bussen De Witte Merel, Selectair groepsreizen
Recensies
Atijd hulpzaam en vriendelijk ook bij speciale wensen word er gekeken wat mogelijk is . Top van Evelien
Zijn al een paar jaar klant en Evelien weet perfect wat voor vakantie wij zoeken. Kunnen dan ook altijd rekenen op haar advies!
Weer eens zeer goed verder geholpen. Beter dan op internet.
Reisbureau TOP, geven prima uitleg en goede tips. Een aanrader!!!
Niet mijn persoonlijke favoriet
No nonsens reizen ,aanrader.
Top reis gehad.
Vriendelijke service, eerlijke info.
Heel vriendelijke en behulpzaam met reisadviezen .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid