facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sel Gris

Sel Gris
Adres: Zeedijk-Duinbergen 314, 8300 Duinbergen, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 050/51.49.37
Stad: Duinbergen
Route: Zeedijk-Duinbergen 314
Postcode: 8300


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:00
Vrijdag: 12:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: sel gris openingstijden, sel gris culinair, sel gris michelin, openingsuren sel gris knokke, sel gris reserveren, sel gris recensies, sel gris parking, sel gris gault millau
Recensies
Mooie variatie van smaken en geen afkeurende blikken wanneer blijkt dat we geen alcohol nuttigen. Ludieke interactie met 1 van de obers. Aangename kennismaking met dit restaurant dat al lang op t verlanglijstje stond!
Bij het binnenkomen werden we vriendelijk begroet en werden onze jassen aangenomen. We werden begeleid naar onze tafel en kregen de suggesties te horen. We kozen voor de 3 gangen lunch menu. Het leek meer op een meergangen menu. We waren zeer aangenaam verrast. Lekkere smaken, verfijnd en meer dan genoeg gegeten. Na de lunch kregen we nog een cadeautje mee zelfgemaakte snoepen. Top ervaring met aangename verassingen tussendoor.
Eten was waanzinnig lekker, mooie bordjes en smaken zaten top! Helaas naar het einde van de avond was de bediening ondermaats.. Lege wijnglazen bleven op tafel, water was leeg, hoofdgerechtje werd niet afgeruimd,.. Andere tafels werden meteen voorzien van nieuwe glazen en propere tafel maar ons hoekje werd vergeten.. Nadien 18 min geprobeerd om de rekening te vragen en te betalen.. Heel jammer want het eten was enorm lekker en de bediening startte top! Daarnaast was er op voorhand gevraagd een kleine attentie te voorzien voor een verjaardag maar dit werd jammer genoeg niet doorgevoerd..
De smaken zaten goed, het eten was heel lekker. De bediening was gewoon top. Een 4 gangen menu was net te weinig om mij te verzadigen na met de fiets te komen.
We zijn hier komen lunchen met vrienden. En omdat we niks van menu konden zien op de site wist ik dus niet zo goed wat we mochten verwachten. Maar van hapje tot dessert viel mijn mond open. Pure smaken die toch echte explosies waren. Wij hebben meteen gereserveerd om nog eens met andere vrienden te komen eten. Dikke 10!!
Sterrenrestaurant op de dijk van Duinbergen dat voldoet aan alles wat je hierbij kunt verwachten. Mooi gedresseerde en op smaak gebrachte borden met voldoende ruime porties. De enige minpunten waren de hapjes en de aangepaste wijnen. De hapjes waren te ingewikkeld samengesteld en uitgevoerd zodat de essentie van de smaken wat verloren ging. Voor wat de wijnen betreft kon de prijs-kwaliteit beter al waren die goed gepaird aan de gerechten. Dat je enkel bediend werd en contact had met jonge stagiairs vond ik ook niet gepast. De chef had eens goeiedag mogen komen zeggen. Voor ongeveer hetzelfde budget ben je beter af een beetje verder in de Bartholomeus. Toch de moeite van het bezoeken waard.
Vlotte service, lekkere gerechten, zeker de ster waard. Tafeltjes staan wel erg dicht tegen elkaar. Voor mij iets te weinig privacy. Alle smaken klopten, heerlijke amuses, alles top. Klein puntje: de kaart is via een QR code...onpersoonlijk en onbereikbaar, er is immers amper bereik in het restaurant en in ons gezelschap hadden we 3 verschillende gsm operatoren.
Wauw, wat een positieve verassing. Het was even geleden dat we hier nog geweest waren en dannkop je met een bepaald verwachtingspatroon binnen. Maar de tijd staat niet stil. En bij Sel Gris is dat positief. Persoonlijk vond ik het een grote sprong voorwaarts. Waarschijnlijk klaar voor ster nummer 2 binnen afzichtbare tijd. De inleidende hapjes ware heel divers en een prachtige aanzet om te verlangen naar de gerechten van de menu. De chef beheerst heel goed het gebruik van verschillende smaakervaringen. De verscheidenheid aan verschillende vissoorten elk anders bereid toont aan dat ze hier meer dan 1 vaatje hebben om uit te tappen. Van alle gerechten is het moeilijk om 1 minder te vinden. De desserts waren een streling voor het oog en de smaakpapillen. De kaasjes van Van Tricht ware gewoonweg lekker. Er de kaaswagen had heel veel keuze. De aangepaste wijnen waren soms eigenzinnig maar vielen best mee. Dit is voor herhaling vatbaar. Absolute aanrader.
Ook de afgehaalde menu's zijn super! We hebben nu al een 4-tal keer afgehaald dankzij een afhaalpunt in Sleidinge voor Meetjesland! en steeds opnieuw blijft het een schot in de roos. Prijs t.o.v. wat je krijgt op je bord is mooi in balans. De handelingen die je nog zelf moet zijn mede de heldere uitleg die je krijgt goed te doen en het resultaat is top. Toch een kleine opmerking: hoewel onze afhalingen telkens ongeveer 1,5 a 2 maand uit elkaar lagen is het dessert steeds hetzelfde, op een paar details na. Hier hadden we echt wel meer creativiteit verwacht, ook al omdat de prijs die je betaalt niet echt "standaard" te noemen is :- Desalniettemin is het afhaalmenu van Sel Gris een lichtpunt in deze tijd. We verlangen al tot we terug aan tafel ter plaatse kunnen schuiven!
Een explosie van smaakbommetjes.. Geen onnodige wachttijden... alleen interieur wel ouderwets aanvoelend en geen mooie locatie. Altijd welkom voor advies
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid