facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Seizoenswinkel

Seizoenswinkel
Adres: Heuveneindeweg 121, 3520 Zonhoven, België
Telefoonnummer: 011 39 73 97
Staat: Vlaams Gewest
District: Limburg
Stad: Zonhoven
Route: Heuveneindeweg
Huisnummer: 121
Postcode: 3520


Openingstijden

maandag: 09:30–18:00
dinsdag: 09:30–18:00
woensdag: 09:30–18:00
donderdag: 09:30–18:00
vrijdag: 09:30–18:00
zaterdag: 09:30–18:00
zondag: Gesloten

Recensies
Wij zijn zeer blij dat we voor Seizoenswinkel gekozen hebben voor de geboortelijst van ons dochtertje. Een ruim aanbod aan artikelen misschien zelfs wat veel wat het kiezen moeilijk maakte. Een goede service. Het principe dat je met de winkelkar kan winkelen voor de producten op de lijst vonden wij zeer gemakkelijk daar het niet ons 1ste kindje was en min of meer wisten wat we nodig hadden. De mogelijkheid om de lijst van thuis uit te beheren ten alle tijden was top en gemakkelijk.nVandaag hebben we onze geboortelijst afgesloten maar mij zien ze de 1ste maanden zeker terug voor de babykleertjes.. dit aanbod vindt je in geen andere kinderwinkel en de kleertjes zijn zeker niet duur tegen alle verwachtingen in.nAanrader dus !
We zijn zeer tevreden over deze babywinkel, een zeer ruim assortiment eigenlijk moeilijk om een keuze te maken omdat je zoveel leuke items ziet , goede kwaliteit van de producten, een goede en vriendelijke service. Ze geven duidelijke informatie wanneer je vragen hebt over bijvoorbeeld de kinderwagen, kinderkamer of autostoelen.nOnze geboortelijst hebben we hier ook gelegd, ondanks dat Zonhoven voor ons een stukje rijden is. Maar we hebben hier geen spijt van gehad, online konden we onze lijst beheren wat voor ons gemakkelijk was. Een aanrader!!
Een aanrader voor je geboortelijst! Ruime keuze in alles wat je maar kan bedenken. Goede uitgebreide uitleg bij artikelen waarover je vragen hebt. Het is heel fijn dat je in de winkel zelf alles bij elkaar kan sprokkelen, maar ook online super fijn werken in je lijst zo kan je iets beter de Artikelen vergelijken. Het toppertje bij seizoenswinkel Zonhoven, Hanne! Dankjewel voor de fijne uitleg bij de aankoop van onze kinderwagen en het afsluiten van de lijst.nHelaas is niet iedereen daar even vriendelijk. De oudere dame achter de kassa kan heel onbeleefd en bijdehand doen.
Het ruime aanbod in de winkel overtuigde ons snel om een geboortelijst in de seizoenswinkels aan te leggen. We vonden het fijn dat we op afspraak meer uitleg over de grotere aankopen autostoel, babyfoon.. kregen van een ervaren medewerker en dat we alvast een korting kregen op hetgene dat we zelf aankochten. Het aanleggen van de lijst ging gemakkelijk door in de winkel de spullen al aan de kant te laten leggen en enkele spullen extra online toe te voegen. Wanneer je online iets toevoegt dat uit voorraad is, is de levertermijn niet altijd duidelijk gezien dit afhangt van de leveranciers. Dit was maar bij een beperkt aantal spullen en indien gewenst zochten ze in de winkel mee naar alternatieven. Onze geboortelijst was duidelijk voor familie en vrienden. We zijn blij met alle mooie en kwaliteitsvolle babyspullen die we hebben gekregen. Bij ons volgende kindje zien jullie ons zeker opnieuw!
Heel erg tevreden dat we bij Seizoenswinkel onze geboortelijst gelegd hebben. Er is een erg uitgebreid assortiment met alles wat je nodig hebt en meer voor een kindje op komst. De geboortelijst kan zowel in de winkel als online goed opgevolgd worden. Bij grotere aankopen zoals een autostoel en koets zijn we heel erg goed verder geholpen door een medewerkster in de winkel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid