facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Seizoenswinkel

Seizoenswinkel

Info

Grote baby speciaalzaak met baby- & kinderkamers, baby- & zwangerschapstextiel en seizoensartikelen. Tuinmeubelen, barbecues, zwembaden & kerstdecoratie

Geschiedenis

baby speciaalzaak



"Grote baby speciaalzaak met baby- & kinderkamers, baby- & zwangerschapstextiel en seizoensartikelen. Tuinmeubelen, barbecues, zwembaden & kerstdecoratieMet heel ruimte parking voor de deur.Ruime voorraad van alle producten in ons nieuw magazijnBepaalde artikelen kunnen met Eco cheques betaald worden."
Adres: Heuveneindeweg 121, 3520 Zonhoven
Telefoonnummer: 011397397
Stad: Zonhoven
Route: Heuveneindeweg 121
Postcode: 3520


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: www.geboortelijstjes.be seizoenswinkel, Seizoenswinkel Zonhoven kerst, Paradisio Zonhoven, Seizoenswinkel klantenkaart, Seizoenswinkel Maasmechelen, Online geboortelijst, Seizoenswinkel openingsuren, Paradisio catalogus
Recensies
Mijn man is verpleegkundige, door zijn werk tijdens corona kreeg hij consumptiecheques. Ik was zwanger en we hadden echt geen idee wat we ermee moesten. Toen heb ik via instagram een berichtje gestuurd of zij de consumptiecheques aanvaardde. Dat was toen nog niet zo, maar ze hebben dat dus aangevraagd en in orde gemaakt, van zodra het in orde was zijn we meteen kunnen gaan shoppen, ik was zwanger van ons derde kindje en onze oudste ging op school starten na de vakantie. We zijn samen met hem een boekentasje gaan kiezen en hebben dan nog vanalles voor babyzus gekocht. Van goeie service gesproken! Ook altijd even vriendelijk en een prachtige winkel! Wij zijn fan! Dat hij zelf zijn rugzakje kon kiezen heeft hem trouwens echt geholpen op de eerste schooldag, zonder tranen ging hij zijn nieuwe avontuur tegemoet!
Seizoenswinkel in Zonhoven is een echte aanrader! We kozen ervoor om er onze geboortelijst te leggen. Naast de vriendelijke medewerkers, die uitstekend advies geven, is er ook een heel ruim assortiment. We vonden er alles wat we nodig hadden en werden altijd goed geholpen. Ook wanneer we nu nog iets nodig hebben, gaan we graag terug.
Heel degelijke info over alles wat je wil weten over babyspullen en welke je het beste kan kiezen. Wij hebben zo een autostoel en basis gekocht en zijn zeer tevreden over de service. Je mag ook alles uitproberen om te zien wat het beste is voor jou. Ook de prijzen zijn heel correct. Ze hebben ook een klantenkaart waarmee je extra korting kan krijgen.
De geboortelijst is bedrog . Als je zelf iets wil verwijderen gaat het niet maar artikelen die je er zelf opzet die op dat moment geen sterartikel is zetten zij later wel om in een ster artikel zodat je er geen 10% korting meer op krijgt. Ook de vrouw van de geboortelijst weet nooit van iets, en zit meer in het magazijn dan in de winkel , ook als je op het belletje duwt komt ze nieteens kijken .
Wij hebben namelijk een pakket van Cybex aangekocht. Maar het voorste wiel is stuk dus wij bestelden 29/07 een nieuw wiel tegen betaling buggy onderstel 2 maanden oud ondertussen 23/08 bijna een maand later geen enig antwoord. Telefonisch ook geen communicatie… dit wil dus zeggen dat wij al bijna 1 maand niet weg kunnen gaan enkel de maxi cosi overal naar toe kunnen dragen… Wij zijn dus zeer teleurgesteld. Een Cybex pakket van rond de €2200,- is dit 0 service… spijtig !
Groot assortiment en veel keuze, maar het personeel laat te wensen over.. Erg spijtig. Dit maakt dat ik het toch liever online koop, dan hoef ik tenminste geen zucht te horen als ik een vraag heb ja, echt!. En een goeiedag aan de kassa zou ook op z’n plaats staan, ongeacht voor welk bedrag je koopt. Spijtig maar helaas, dit is voor echt een reden om niet meer terug te komen, voelde me absoluut niet welkom.
Heel vriendelijk personeel, ze helpen je met alles verder. Een zeer uitgebreid gamma, alles wat je nodig hebt voor je kindje vindt je hier
Wat een service! Voor de geboorte van ons eerste kindje besloten we onze wandelwagen bij de seizoenswinkel aan te kopen na de duidelijke en vlotte uitleg van de medewerkers. Jammer genoeg was er een fabrieksfout bij deze wandelwagen, en begaf hij het na de tweede maal opvouwen. De leverancier was in tussentijd failliet gegaan, we zaten dus met de handen in het haar. De Seizoenswinkel heeft ons verder geholpen met een nieuwe kinderwagen aan dezelfde aankoopprijs van de vorige, ondanks dat dit niet hun plaats was! Verder was ook de service bij de geboortelijst enorm goed, zowel hun advies als de afhandeling. Wij komen hier voor al onze aankopen en raden dit aan iedereen aan! super dikke merci aan de medewerkers!!!
Wij zijn zeer tevreden van paradisio, seizoenswinkel Zonhoven. Wij hebben hier onze geboortelijst aangelegd en hadden een wandelwagen elders gekocht maar hadden enkele vragen hierover en zijn dan naar de seizoenswinkel gegaan. De verkoopster was zeer vriendelijk en heeft er echt alles aan gedaan om ons verder te helpen en ons alle informatie te geven die we nodig hadden, ondanks we de wandelwagen daar niet hadden gekocht. Achteraf zeer grondige uitleg gekregen over de autostoelen omdat onze maxi cosi van de andere winkel echt niet goed bleek te zijn. Bij andere vragen zijn we ook altijd zeer direct en vriendelijk geholpen geweest. Wij zijn zeer tevreden dat we hebben gekozen voor seizoenswinkel Zonhoven!
Zeer goede winkel voor het aankopen van babyspullen! Ruim assortiment en kwalitatieve producten. Aangename winkel om rond te lopen. Personeel is vriendelijk en beantwoord je vragen met plezier! Hier kom ik graag!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid