facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Secundaire Freinetschool Poperinge

Secundaire Freinetschool Poperinge

Info

We startten op 1 september 2016 met een Secundaire Freinetschool in Poperinge. We starten met het eerste jaar van de eerste graad A-stroom, vanaf september 2017 is er ook een 2de jaar.
Opties: Latijn en Talentmodules.

Geschiedenis

Onze school is een warme school waar we iedereen met een glimlach ontvangen, waar onze kleinschaligheid troef is. We kennen elkaar en gaan respectvol om met ieders individualiteit en ieders zijn mening. We zijn ervan overtuigd dat een school een veilige thuishaven moet zijn waar iedereen zich goed voelt. We maken een school vanuit ons hart en ons gevoel, een school waar we onze eigen kinderen aan toe vertrouwen… Onze kinderen mogen zichzelf zijn, ze worden gezien en er wordt naar hen geluisterd.



"Onze school is een warme schoolOnze school is een warme school waar we iedereen met een glimlach ontvangen, waar onze kleinschaligheid troef is. We kennen elkaar en gaan respectvol om met ieders individualiteit en ieders zijn mening. We zijn ervan overtuigd dat een school een veilige thuishaven moet zijn waar iedereen zich goed voelt. We maken een school vanuit ons hart en ons gevoel, een school waar we onze eigen kinderen aan toe vertrouwen… Onze kinderen mogen zichzelf zijn, ze worden gezien en er wordt naar hen geluisterd."
Adres: Rekhof 21, 8970 Poperinge
Telefoonnummer: 057200038
Stad: Poperinge
Route: Rekhof 21
Postcode: 8970



op zoek naar gerelateerd: Middelbare scholen Poperinge, Freinet secundair
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DEMO GRAS Poperinge DEMO GRAS Poperinge 426 meter Alles over gras!
De Ast Poperinge De Ast Poperinge 471 meter Heel goeie opvolging van de kinderen , helpen ondersteunen waar het kan .
Internaat De Keiwijzer Internaat De Keiwijzer 66 km Voor kleuters, lagere en secundaire kinderen, waar het kind centraal staat en waar ni...
Recensies
Het is een goeie school als je individueel wil werke
Saaie leerkrachten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid