facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sebastien Brame - Ostéopathe D.O.

Sebastien Brame - Ostéopathe D.O.

Info

Ostéopathe D.O.

Sur RDV uniquement.

Pour les patients en France :
0668881712

Pour les patients en Belgique :
0471/970967



"Cabinet d'Ostéopathie"
Adres: 81 rue du Castert, 7700 Moeskroen
Telefoonnummer: 0471970967
Stad: Mouscron
Route: 81 rue du Castert
Postcode: 7700


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
L'arbre de Vie L'arbre de Vie 2 km Vertaald door Google Realisatie van een prachtige levensboom in labradoriet op een wa...
Recensies
Uitzonderlijke stagebegeleider, attent, pedagoog, altijd in een goed humeur. Een gezondheidswerker die vooral om de mentale component van de patiënt geeft... Het wordt tegenwoordig zeldzaam. Als student op dit gebied raad ik je ten zeerste aan hem volledig te vertrouwen.
Super bekwame osteopaat die de patiënt op zijn gemak weet te stellen. Vakman die echt weet waar hij over praat en wat hij doet. Je kunt er met je ogen dicht naartoe!!
Zeer goede osteopaat. Luisteren, zorgzaam. Ik raad ten zeerste aan. Iedereen aan wie ik het heb aanbevolen, is enthousiast.
Met dank aan Sébastien voor je professionaliteit. Ik zou niet zonder deze sessies kunnen. De sportvrouw in de late dat ik helaas het lichaam werd dat niet altijd mijn verschillende activiteiten wil accepteren en de pijn kan verschijnen, maar een of twee bezoeken aan mijn favoriete osteo en deze zijn niet meer . Aarzel niet om hem te raadplegen, hij zal zijn best doen om het probleem waarmee u wordt geconfronteerd op te lossen en zal u goed advies geven.
Uitstekende beoefenaar. moderne methode. Beschikbaar en attent. Ik heb al een aantal jaren mijn rug discusziekte l4 l5 etc etc, Sébastien zet me weer op de been telkens als het lichaam ontspoort. Bedankt Bonus: knappe man en Star Wars-fan!
Luisteren naar de patiënt, een mooi moment. De top van de top voor een goed herstel! Ik raad het aan, en als je twijfelt, ga ervoor
Super Osteopaat die luistert en je op je gemak stelt! Wetende dat osteopathie altijd eng is, vooral de eerste keer, en een behoorlijk indrukwekkend medicijn is!
Bedankt Sébastien voor het altijd luisteren naar onze behoeften. Zeker de beste osteopaat van Moeskroen.
Ik raad Sébastien ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een competente, empathische en efficiënte professionele osteopaat. Ik geef het zonder aarzelen 5 sterren.
Gevolgd voor mijn 3-jarige dochter en mijzelf. Stel geen vragen, maak gewoon een afspraak! Uitstekend!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid