facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Seats and Sofas België

Info

Bij Seats and Sofas Tielt-Winge bent u voor optimaal- én voordelig zitten altijd aan het juiste adres. Seats and Sofas is dé specialist in zitmeubelen.

Geschiedenis

SALON OF ZETEL? SEATS AND SOFAS!
Bent u op zoek naar een nieuwe Relaxfauteuil, een luxe lederen hoeksalon of een mooie goedkope salon? Bij Seats and Sofas bent u voor optimaal- én voordelig zitten altijd aan het juiste adres. Seats and Sofas is dé specialist in zitmeubelen.
Met de introductie van de Giant Take Away formule (levering direct uit voorraad) heeft Seats and Sofas binnen de meubelbranche een trend gezet. Hierdoor is het mogelijk om tegen een voordelige prijs salons, zetels en hoeksalons direct uit voorraad te leveren, waardoor u niet meer lang hoeft te wachten op uw nieuwe salon.
Onze collectie zitmeubelen wordt constant aangepast aan de laatste trends in de woninginrichting. Door directe productie en inkoop van onze modellen in grote aantallen kunnen we een hoge kwaliteit garanderen tegen een uiterst scherpe prijs.
Vanzelfsprekend zijn alle zetels en fauteuils verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan bekledingssoorten zoals diverse soorten en kwaliteiten leder en stof. Elke bekledingssoort is daarnaast leverbaar in een groot aantal kleuren.
Het aanbod bij Seats and Sofas bestaat onder meer uit: hoeksalons, loungesalons, salons, zetels, relaxzetels, sta-op zetels, 1-zits, 2-zits, 3-zits, 4-zits, pouffe, salon met bedfunctie en L-combinaties.
Onze verkoopadviseurs geven u graag een deskundig interieuradvies zodat u zeker weet dat u een salon aanschaft wat bij al uw persoonlijke wensen past. Van klassiek tot modern, van retro tot design, u vindt het gegarandeerd in onze uitgebreide collectie voordelige zetels en salons. Welkom bij Seats and Sofas!

SALON OU FAUTEUIL? SEATS AND SOFAS!
Vous êtes à la recherche d’un nouveau fauteuil relax, d’un salon d’angle en cuir ou d’un beau salon bon marché? Chez Seats and Sofas, pour un comfort optimal et à bas prix, vous êtes à la bonne adresse. Seats and Sofas est le plus grand expert du salon.
Seats and Sofas à lancé une tendance dans le domaine du meuble. De ce fait, il est possible d’acheter des fauteuils, salons, salons d’angle directement de notre stock, à des prix avantageux, ce qui vous permet de ne plus devoir attendre votre nouveau salon.
Notre collection est constatent adaptée aux dernières tendances de l’ameublement intérieur. De par la production directe, et le grand nombre de commande, nous pouvons vous proposer des produits de grandes qualités à des prix serrés.
Evidemment, tout nous salons et fauteuils sont vendus dans une grande diversité de revêtements, comme dans différentes sortes et qualités de cuir et tissu. De plus, chaque revêtement existe également dans divers coloris.
L’offre chez Seats and Sofas est constituée de : salons d’angle, salon “lounge” , fauteuils, fauteuils relax, fauteuils avec aide à se relever, divans 2 places, divans 3 places, divans 4 places, poufs, et divans-lit.
Nos conseillers en vente vous donneront avec grand plaisir les meilleurs conseils en aménagement intérieur pour que vos soyez certains que vous effectuez un achat qui correspond à vos attentes. De classique à moderne, retro à design, vous trouverez ce qui vous convient dans notre large gamme.
Bienvenu chez Seats and Sofas.

Adres: Gouden Kruispunt 21, 3390 Sint-Joris-Winge
Stad: Sint-Joris-Winge
Route: Gouden Kruispunt 21
Postcode: 3390


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 20:00
Dinsdag: 10:00 - 20:00
Woensdag: 10:00 - 20:00
Donderdag: 10:00 - 20:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 19:00
Zondag: 11:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Seats and Sofas outlet, Seats and Sofas winkels, Seats and Sofas fauteuil, Seats and Sofas winkels België, Seats and Sofas folder, Seats and Sofas Banken, Seats and Sofas hoekbank, Seats and Sofas review
Recensies
Ik heb geen goede ervaring met deze winkel. We gingen er enkel kijken om een idee te hebben van wat we tijdens de koopjesperiode zouden aanschaffen. Eén zetel vonden we mooi; de verkoopster gaf aan dat die zeer niet in solden zou komen, en deed een stuk van de prijs af, en dan nog wat. Uiteindelijk wilde ik toch niet kopen. Op de parking kwam ze ons achterna gelopen met een definitief aanbod, en ben ik overstag gegaan. Twee dagen later stond net die zetel op de eerste pagina van de folder, met een serieuze korting. Uiteindelijk verschilde de prijs niet veel we hadden meer onderdelen, kwam dus ongeveer op hetzelfde uit, maar ik voelde me toch bekocht. Ik ga er ook niet meer kopen, omdat ik hoe dan ook het gevoel zou blijven hebben "misschien hadden ze nog lager kunnen gaan".
Met de uitverkoop toch eens gaan kijken , winkel zag er wel bizar uit .... Maar personeel was heel vriendelijk , een verkoper heeft zich rustig met ons bezig gehouden en alles uitgezocht tot we iets vonden wat ons beviel . Daarna is er nog een manager bij gekomen , heeft ook rustig zijn tijd voor ons genomen en ons nog een leuke korting aangeboden wegens sluiting Top Nu hopen dat de zetel even leuk is als het bezoek daar
Ik was zelfs eerst niet van plan op dadelijk een salon te kopen tot ik hem zag staan in de kleur die ik dan hebben wilde. Ze hebben me dadelijk geholpen en heb toch de stap gewaagd omdat ik wist zo krijg ik geen meer. Ze waren ook super vriendelijk! Ook had ik een paar keer gebeld om te zien wanneer mijn salon zou toekomen en een mailtje gestuurd en ze belde me dadelijk terug om me gerust te stellen en de dag erna kreeg ik al telefoon dat we hem konden gaan halen, super. Ik ben er super blij mee en hij zit heerlijk! Dank jullie wel medewerkers! Ben een blije klant
Verleden jaar een zetel gekocht mocht hem een paar weken laten staan door verbouwingen geen probleem langer mocht ook tot ik drie weken later telefoon kreeg dat het hoog tijd werd dat we de zetel kwamen halen anders moesten ze opslag kosten vragen. De winkel is ook niet zo aangenaam naar mijn mening.
Ik wou effe kijken in de winkel voor een zetel. ik zag er 1 dat heel mooi was ma hij was 1800€. ik wou meer info over die zetel en heb een man bij gehaald. van hem kon het ni dat ik gewoon kom kijken en dat ik later terug kwam. Ik moest van hem verplicht kopen om een voorschot geven !!! ik bleef maar nee zeggen en in ene keer 500€ ervan af ?!!! blijf maar nee zeggen en hop in totaal 1000€ ervan af ?!!! ik vond dat belachelijk. Wie weet wat voor brol het allemaal is. ik vindt dat ni kunnen de klanten verplichten om iets te doen of te kopen. De zetels zijn de helft van hun prijs ni waard. De prijs handelen in een winkel Hoe On professioneel is da. ik ben mijn zetel ergens anders gekocht met echt leer, groter, meer confort, en zelf met licht en boxen voor maar 800€ bij de weba. echt mensen
Goede verkoper, niet te opdringerig, geduldig maar toch overtuigend, raad gegeven ivm kleur die past bij de rest van interieur, rekening houdend met afwasbaarheid van de stoffering in een gezin met twee kinderen en honden... Al bij al een goede ervaring, een verrassing omdat ik er al veel negatieve gehoord had! Hopelijk blijft dat zo tot de hoeksalon bij ons in huis staat! Spijtig genoeg wel leveringstermijn van vier tot twaalf weken...
Om 19.30 binnengekomen boekje met prijzen gekregen en verkoper ging me daarna verder helpen, nadien andere klanten binnengekomen en toen het 20.00 werd was het mijn beurt en werd ik vriendelijk verzocht om de dag nadien terug te komen. Had ik het op voorhand geweten had ik me een rit van 30min kunnen besparen. Mij zien ze hier niet meer terug.
Zetel besteld, dachten dat we deze zo konden meenemen, moesten nog 6 tot 12 weken wachten werd pas gezegd nadat we al betaald hadden, dit werden al snel 18 weken, niet correct, liegen , opdringerige verkoper. Zetel zelf was wel ok. In Ikea was dezelfde zetel te koop voor dezelfde prijs en die kon je zo meenemen.
Is de 2de keer al dat ik ging en ben echt niet tevreden hoe ik behandeld ben. Zijn te opdringerig en geven niet de info dag je vraagt bekijken je ook vies aan en als je dinge dan vraagt wete ze geen antwrd op . Ik voelde me zelf geirriteert uiteindelijk liet ik merken dat ik biet te solle ben liep hij hij weg wist jij geen antwoord draaide hij zich om ik vroeg ook voor verschiende prijzen van zetels te krijgen voor te vergelijken en zo men keuze te maken boekje was al iit mzn handen gehaald keek me aan en zei dat ik maar rustig moest rond kijken. Naar mijn weten is dit geen antwoord op men vraag. Srry ben echt helemaal niet tevreden be zelfs geirriteert
De zetel die we bestelden heeft een totaal verschillend zitcomfort dan het toonzaalmodel. Terwijl de zetel in de winkel heel zacht was, kregen we een zetel die als beton zat. Met de woorden 'Dat moet zich nog zetten' moet je dan tevreden zijn. Een hele tijd later is de zetel nog als steen. Laat je niet bedotten door de mooie praatjes en het goochel met hun prijzen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid