facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sea-Side Beach Middelkerke

Info

wijn, champagne, cocktails en lekkere tapas.
geniet van een prachtig zeezicht en zie de zon ondergaan met een fris glas in de hand met vrienden en familie



"Welkom bij Seaside Middelkerke,Bij ons kan u terecht voor meer dan alleen een koffie.In de brasserie kan u genieten van koffie met gebak, een heerlijke salade, huisbereide croques en warme maaltijden.Zeker niet te vergeten onze heerlijke pannekoeken en ijscoupes!Daarnaast bieden wij een uitgebreid assortiment afhaal aan.Dit gaat van belegde broodjes en pizza tot ijs, milkshakes en smoothies.Tot snel bij Seaside Middelkerke!"
Adres: Zeedijk 224 8430 middelkerke, 8430 Middelkerke
Telefoonnummer: +32471770481
Stad: Middelkerke
Route: Zeedijk 224 8430 middelkerke
Postcode: 8430


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 01:00
Dinsdag: 11:00 - 01:00
Woensdag: 11:00 - 01:00
Donderdag: 11:00 - 01:00
Vrijdag: 11:00 - 01:00
Zaterdag: 11:00 - 01:00
Zondag: 11:00 - 01:00

Recensies
Alles in acht genomen, geen slechte plek om even iets klein te eten en te drinken wanneer je aan het shoppen bent. Zeker en vast niet het goedkoopste aan onze Belgische kust. Het ligt in het shopping centrum van Middelkerke en daardoor kan het redelijk druk worden en geeft het een beetje het gevoel van een kantine in plaats van een brasserie. Service? Het was druk en pas na een kwartier had ik mijn cappuccino. Ongeacht de drukte had de bediening iets minder droog kunnen zijn. Vriendelijk/beleefd, maar daar bleef het bij. Weer eerder het kantine-gevoel. Zal er zeker nog wel eens binnenstappen als ik in het shopping centrum ben om te proberen zonder verdere opmerking een consumptie te nuttigen.
Langzame bediening. 10 minuten wachten tot je gezien wordt om de rekening te betalen. Kom hier niet meer terug.
zeer duur voor een oud broodje. zorg aub voor vers gebakken stokbrood als je bijna 5 euro vraagt. op de foto's is duidelijk te zien dat dit broodje geen vers product is. en een vuilbisbak zetten wanneer je meeneemproducten verkoopt zou inderdaad een meerwaarde zijn!
Dit is een toplokatie voor ontbijt of lunch. Heel lekker en heel veel keuze! Heel vriendelijke bediening. Ook alles van de bakkerij is echt lekker. Dikke aanrader! Doe zo verder Tom en Vero, jullie zijn goed bezig! Joske en Noel
De uitbaters Veronique en Tom zijn een prachtig koppel die met heel veel liefde hun toffe en smakelijke zaak uitbaten. Hun zeer warme vriendelijkheid was bij ons eerste bezoek bij hun een voltreffer. Wij wensen Veronique en Tom nog verder heel veel succes. Gerard en Rita uit Hasselt.
Ideale plaats voor een lekkere lunch !
Fantastische aanrader, zowel voor ontbijt, broodjes en snacks en een lekkere koffie. Zeer vriendelijke en snelle bediening. Wij gaan zeker terug.
Gisteren pannenkoeken gaan eten en het was niet lekker. Het was precies of die opgewarmd waren, zo dik, rare kleur, maar niet vers gebakken.
We hebben juist genoten van een heerlijk verzorgd ontbijt Een vriendelijke bediening Wat heb je nog meer nodig om je dag aangenaam te beginnen
Niet voor herhaling vatbaar !! Onze broodjes veeeel te veel groenten en de krabsla was zoek als ook de prepare !! De pannekoeken komen van den aldi precies !! Nee niet meer voor ons !! Als ze willen anke nabootsen zullen ze wa méér moeten doen zunne !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid