facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SDP Motors

SDP Motors

Info

Cars import specialist



"Auto import specialist - Verkoop"
Adres:
Stad: Opwijk



op zoek naar gerelateerd: SDP Motors btw nummer
Recensies
Dringend op zoek naar een wagen uit stock leverbaar met een absolute voorkeur voor fiscale aftrekbaarheid, bij Stein onze keuze gevonden. Van communicatie tot afhandeling was alles correct in orde, een man van zijn woord. Een echte auto liefhebber die er alles van weet en je keuze en vragen kan beantwoorden. Nog bedankt voor je snelle en efficiënte aanpak! Grtz Vincent&Fabienne&Kids !
Komt beloftes niet na en reageert bijna niet op mijn mails, berichten of telefoons. Als hij reageert scheept hij mij af met informatie die niet klopt!
Een E-mail gestuurd met de vraag mij te kunnen helpen voor het importeren van een voertuig. Had oprechte intresse beroep te doen op hun diensten, echter op mijn toch wel uitgebreide e-mail heb ik het vriendelijke antwoord mogen ontvangen, ik citeer: "Doen we niet". Geen aanhef, niets meer, enkel 3 woorden. Naar aanleiding van deze onbeleefde reactie, geef ik 1 ster. Wat op zich ook al teveel is om 3 woorden te mogen terug ontvangen. Was eveneens op zoek naar een Porsche Panamera Turbo uit Duitsland, wou graag hun idee hierover weten en tot een eventueel akkoord komen, maar dat zal nu niet meer nodig zijn. Klantgerichtheid voor mailverkeer = 0
Top service! Na de aankoop van je wagen kan je steeds bij Stein terecht met al je vragen over lakbehandeling, ruiten tinten of zelfs velgen en banden. Wenst u een wagen te importeren of bent u opzoek naar een specifiek type wagen neem dan zeker contact op met SDP motors voor een professionele aanpak.
Uitermate tevreden! Stein heeft de import van mijn wagen vanuit Duitsland op zich genomen. Iedere stap van het proces prijsonderhandeling bij verkoper, transport, autokeuring,.. verliep uitstekend, net als de zeer snelle communicatie. Zeer sterk aan te raden, ik zou meteen opnieuw naar hem uitreiken voor een volgende aankoop!
Via Stein een Audi A7 C8 55tfsi geïmporteerd. Zeer tevreden van Stein zijn werk ! 5/5 . Nu wil ik wel meegeven aan mensen die het overwegen en zelf een auto Wille zoeken ... Laat het door Stein doen . Hij weet wat hij doet ! Zeker als je in de duurdere klassen zit . Stein is gepassioneerd door wagens net als ik . Top kerel !
Super service door Stein. Wat zaten met veel twijfels omdat dit de eerste keer was dat we een wagen uit Duitsland kochten maar Stein heeft dit allemaal geregeld met veel zorg en heeft ons gerust gesteld. Zeker een zeer positieve samenwerking echt een aanrader nogmaals bedankt Stein We love the new car
Stein heeft mijn auto uit Duitsland geïmporteerd en ik kan niet meer tevreden zijn van de vlotte communicatie en hoe snel alles is afgehandeld met veel zorg! Je merkt dat hij een echte auto liefhebber is. Een echte aanrader!
Stein heeft alles van aankoop tot levering van mijn nieuwe wagen tot in de puntjes geregeld. Steeds werd ik op de hoogte gehouden van het proces. Alle administratieve rompslomp heeft Stein zeer professioneel afgehandeld. Ik kan SDP motors dan ook aan iedereen aanbevelen.
Heb de wagen in corona tijd aangekocht dankzij SPD motors is alles goed verlopen had wagen niet gezien maar heeft ervoor gezorgd dat ik nu een pracht wagen heb aan gekocht! Zit zelf al 30 jaar in de autosector dus weet dat deze man te vertrouwen is. Thanks Stein
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid