facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SD-Projects bvba

SD-Projects bvba

Info

SD-projects bvba is een bedrijf gespecialiseerd in algemene elektriciteitswerken voor renovatie/nieuwbouw of kleine wijzigingen. Ook richten wij ons op interieurwerken.
Onze waarden: Correcte offerte, klanttevredenheid, kennis en eerlijkheid!

Geschiedenis

SD-Projects bvba helpt u graag bij de installatie zowel grote en kleine projecten, van alle herstellingen tot domotica en totaalprojecten voor renovatie of nieuwbouw.

Plaatsen van leidingen, het vervangen of plaatsen van uw zekeringskast? Is uw elektrische installatie defect? Gaat u bouwen of verbouwen? Elektriciteitswerken nodig? Verlichting nodig? Uw interieur aan vernieuwing toe? Plaatsen van Gyproc, tegelvloeren, enz…

Tevens lanceren wij door middel van onze kennis en ervaring een nieuw aanbod aan doe-het-zelf pakketten voor elektriciteitswerken voor uw project. Bij ieder project maken we duidelijke legplannen. Met deze plannen kan je zelf aan de slag zonder dat je enige kennis van elektriciteit moet hebben. Het leveren van materiaal en bijhorende begeleiding gebeurt persoonlijk én op jouw werf.

Om uw veiligheid te garanderen werken wij bij SD-Projects bvba uitsluitend met kwaliteitsmerken en materialen. Al onze installaties zijn volgens AREI en worden steeds grondig nagekeken door een erkend controle-organisme.

Wij zien Uw nood als Ons project! Daarom werken we al onze offertes op maat uit en nodigen u vervolgens uit om uw plan persoonlijk met ons te bespreken.

Wij vinden service heel belangrijk en staan daarom altijd voor u klaar.

Adres: kriebrugstraat 21, 1760 Pamel, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 0476275281
Stad: Pamel
Route: kriebrugstraat 21
Postcode: 1760


Recensies
Snelle service, proper werk en een bedrijf die constructief mee denkt aan oplossingen voor jouw probleem/vraag.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid