facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ScubaXP

ScubaXP

Info

Duikwinkel regio Sint-Niklaas. Verdeler van Mares, Bare, Suunto, Metalsub, Camaro, ... Vulstation voor perslucht tot 300 bar.

PADI Dive center S26012 - Duikopleidingen van beginner tot gevorderd.

DAN Provider reanimatie, eerste hulp, zuurstof toedienen

Geschiedenis

Na 7 jaar lesgeven zetten wij 5 jaar geleden de stap naar een duikwinkel, intussen is ScubaXP uitgegroeid tot een heuse duikwinkel en zijn wij hoofdverdeler voor Mares, Suunto, Bare & Metalsub. Daarnast kan je bij ons ook terecht voor Cressi & Camaro duikmateriaal.

Ook voor service van je ademautomaat of trimvest kan je bij ons terecht. Wij zijn gecertifieerd Mares Lab.

Net leren duiken en op zoek naar materiaal om te huren - spring eens binnen om te passen wij hebben verschillende maten bare & mares pakken, alsook automaten, trimvesten, flessen in onze duikschool & verhuur.

Nog geen duikbrevet of op zoek om bijkomende ervaring op te doen. ScubaXP is PADI Dive center (S26012), wij bieden dan ook alle duikopleidingen tot en met Divemaster, wil je nog verder in de professionele PADI wereld, dan hebben wij een partnership waardoor je ook lokaal je assistent instructeur kan behalen en van daaruit verder stromen.

Regelmatig organiseren wij reanimatie, eerste hulp, AED cursussen niet alleen voor duikers, maar ook niet-duikers. Wie vaak mee aan de kant staat heeft misschien ook voordeel aan het leren kennen van de zuurstofkoffer. Onze DAN Trainingen zijn hiervoor uitermate geschikt.

Adres: Potterstraat 167, 9170 Sint-Pauwels, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0032493073947
Stad: Sint-Pauwels
Route: Potterstraat 167
Postcode: 9170


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 19:30


op zoek naar gerelateerd: ScubaXP openingsuren, Online Duikwinkel, Duiklessen volgen, Duikmateriaal kopen, Beginnen met duiken, Duikbrevet halen België, Duikmateriaal huren antwerpen, Duikwinkel België
Recensies
Goeie service, uitgebreide help bij zoeken uitrusting, doen indien je een pakket koopt veel van de prijs af, ik kocht er een duik starterspakket en alles ging top
Vriendelijken uitbaters en mooie duikmateriaal zeker de moeite om eens binnen te springen voor hobbyduikers
Super vriendelijke bediening en zeer goede service. Beste duikwinkel in Waasland.
Geweldige winkel! Ik kreeg de eerste trap helemaal niet los van mijn duikfles. Na veel wringen is het gelukt en nadien gratis gereinigd. Super vriendelijk personeel, geholpen met onze vragen. Uitstekende selectie nieuw kompas!. We komen zeker terug!
Waarschijnlijk de beste duikshop in het Waasland en ver daarbuiten. De sympathieke eigenaar biedt een fantastische service, eerlijk advies zonder opdringen en nog eerlijkere prijzen. Een echte aanrader!
Vriendelijk heer die u op alle vragen kan antwoorden ... topper
Net een terug van een weekje snorkel vakantie in Abou Dabbab - Marsa Alarm -Egypte. Bedankt voor de deskundige informatie en begeleiding aanschaf van ons snorkel materiaal. Ons snorkelmateriaal was dik inorde.
Super service , steeds goede info.
Vriendelijke en behulpzame bediening die tijd neemt voor de klant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid