facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ScubaRepair BV - Scuba United Diveshop

ScubaRepair BV - Scuba United Diveshop
Adres: Corbeillestraat 86, 2235 Hulshout, België
Telefoonnummer: 0495 18 22 77
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Hulshout
Route: Corbeillestraat
Huisnummer: 86
Postcode: 2235


Openingstijden

maandag: 10:00–19:00
dinsdag: Gesloten
woensdag: 10:00–19:00
donderdag: 10:00–19:00
vrijdag: 10:00–19:00
zaterdag: 09:00–14:00
zondag: Gesloten

Recensies
Ik had 2 gaatjes in mijn droogpak na een duik in een lijsteen mijn. Echter vertrok ik bijna op duik vakantie en had ik dit nodig, dit hebben ze binnen de 3 dagen nog tip top inorde gezet zodat ik met een gerust hart op vakantie kon vertrekken!nTop service!
Altijd snel en degelijk geholpen. Goede uitleg bij aankopen.nIndrukwekkend is hun garantie, een lekke rits mogelijk een fabrieksfout werd na meer dan een jaar toch gratis vervangen. Ook mijn ontspanners laat ik daar nu servicen. Aanrader.
Zeer goede service. Zeer fijne mensen. Ik ben altijd heel goed geholpen.
Hier deze week 2 droogpakken binnen gebracht. Deze zijn zeer mooi hersteld, je ziet er werkelijk niets van! Ga ze morgen testen of ze ook werkelijk droog zijn maar daar heb ik het volste vertrouwen in tot nu toe
Aanrader! Goede zaak, eerlijke verkopers om je duikmateriaal aan te kopen. Ook het beste adres voor reparatie van je droogpak. Altijd snel geholpen zodat je weer in no-time te water kan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid